Ny och fräsch blogg på G !

Nej, självklart ska jag inte skaffa ännu en till blogg, jag tänkte bara uppdatera den här rejält. Bye bye till det gamla nu hörni! det blir en mega renovation här på min blogg. Fler bilder, tävlingar, utlottningar och en massa annat roligt! Nej, nu ska jag spara lite av det smaskiga iallafall. Men kika in här i helgen när jag drar igång och inte lägger av! Jag lovar och svär att den här bloggen inte ska dö ut!

Kika som sagt in här på måndag, då jag visar hur du kan följa min blogg med blogglovin' också!


Jag tävlar !

Klicka här för att tävla du också !


Dagens 6 mars

Dagens humör: trött
Dagens outfit: mjukisar
Dagens händelse: vaknade hos cajsa
Dagens vill ha:  morgondag
Dagens saknad: P
Dagens finaste: fula fisken
Dagens måste: sälja tulpaner ( klart nu .. )
Dagens lunch: tortillas
Dagens sämsta: tidig kväll .
Dagens humor: haha

Dagens 5 mars

Hej !
Det här inlägget skulle ha skrivits igår, men somsagt funkade inte närverket. Så jag skriver en dagens från igår. Men det funkar väl det med ? Här kommer den.

Dagens humör: Road.
Dagens outfit: Täby - Lite finare lite bättre och Cheap monday.
Dagens händelse: Erika fyller 14 !
Dagens vill ha: Sommarlov.
Dagens saknad: Linnea kom hem !
Dagens finaste: HELG ! 
Dagens lunch: Jag minns faktist inte.
Dagens sämsta: Brorsan tog mina duschgrejer.
Dagens humor: "H&Ms kampanjreklamer skapar bilolyckor".


FRIDAY I'M INLOVE

Tjohej !
Nu är det som rubriken avslöjar, fredag. Ett stort jippi till det. Jag har inte bloggat på eftermiddan eftersom jag åkte direkt hem till Cajsa efter skolan. Ville lixom inte sitta och blogga eftersom vi typ aldrig hinner umgås. Okej, under den sista veckan har vi umgåtts relativt mycket. Men annars var det typ några månader sen. Men nu kollar hon på lets dance som är trist så jag passar på att blogga. Min dag idag har varit bra. Men innan jag berättar om den ..

                             
Så, nu så ska jag berätta lite om dagen. Imorse när jag hade kommit ut ur duschen och ska gå upp och sminka mig så var min nessesär(hur stavas det?) och duschgrejer borta. Gissa vad? då är det min brorsa som har missbrukat dom. Blev så jääävla sur. Så jag tog hans iPod och mobilgrejer och lite till och låste in i mitt rum. Fast nu är det upplåst och skitsamma. Sen var det sovmorron tills kvart i nio. Då var det engelska som gällde, fast vi hade inget förhör på läxan, så jag satt uppe i onödan igår kväll. Men vi har prov om en vecka ändå satt. På matten så .. ja, inget intressant hände väl Franskan och Kören likaså. På lunchen ställde vi oss upp och sjöng för Erika, det slutade med att folk vid vartenda bort(inklusive dom som hade Intern Prao i köket) ställde sig upp, sjöng och jublade. Hihi. Sen hade vi NO. Vi fick sluta en kvart tidigare. Vilket betydde en halvtimmes rast för oss. Så vi gick ner till oasen och körde plump ett tag. På bilden hade vi bara en lång genomgång. Och det var en grej på bildspelet, typ att det var mer olyckor innan jul varje år för att det var då H&M har sin underkläderskampanj. Haha. Och alla som var inblandade i olyckorna va typ män. Hehe, sjukt ? Ja ! Efter skolan så åkte jag somsagt hem till Cajsa. Nu är lets dance slut. Så vi ska hitta på något och smocka i oss godis. Kul va?



 

(Cajsas nätverk funkade inte, så inlägget hamnade på utkast, därför publicerades det inte förrens nu. Men inlägget hör till fredag 6/3)

 


'night

Tjenixen !
Var precis inne på emmas blogg och läste att vi hade engelska tills imorron. Så nu ska jag bänka mig framför Glosmaskinen och banka inte allt i min ärthjärna. Bäst att jag sätter igång. Imorron är det sovmorron vilket betyder .. Sömn ? Hihi. Hann inte hela matteläxan tills imorron. Men jag gör två tills nästa vecka istället. 
Nu höll jag på att skriva godnatt. Men innan jag publicerar det här inlägget måste jag bara säga grattis igen till Tove som har namnsdag idag. GRATTIS GUMMAN! Och på tal om gratulationer, glöm inte gratta min älskling Erika imorron på hennes fjortisdag ! Det kan du göra på http://eejrika.blogg.se/
 

Dagens 5 mars

Dagens humör: Uttråkad.
Dagens outfit: Cheap monday, Emilio t-shirt, puma & palestinasjal.
Dagens händelse: Svenska prov.
Dagens vill ha:  Brunbrända ben.
Dagens saknad: Linnea kom hem !
Dagens finaste: Jojojojohanna.
Dagens måste: Kommentera er läsares bloggar.
Dagens lunch: Klyftpotatis.
Dagens sämsta: TORSDAG.
Dagens humor: Helena.

Trögtorsdag

Hejsansvejsan !
Jättekul med så många kommentarer hörni ! Fortsätt så ! Idag har jag inte hunnit blogga så mycket, som ni har märkt. Hursomhelst hann jag inte hem mellan skolan och fotbollen, så jag åkte hem till Helena (så snäll som hon är) och åkte med henne till fotbollen. Direkt efter fotbollen gick jag ut och sålde tulpaner. Det tog typ en och en halv timme, plus att jag har några kvar också. När jag kom hem så duschade jag och nu har jag precis ätit. Snart så ska jag ta mig lite efterrätt, glass och cookie dough. Ni vet B&J är så skitdyrt, så vi kör på hemmagjort. Blir inte riktit som B&J's. Men det är inte så stor skillnad.
Jag hatar torsdagar. Bara så ni alla vet det nu. Lucy hatar torsdagar. Tidig morgon, långa lektioner, sen och kort lunch, sen dag, tulpanförsäljning och inget bra på tv. Suck, men det ända possetiva är att det är en hel vecka kvar tills torsdag igen ! :).
Idag hade vi svenska prov. Det gick hyfsat. Jag Blev lite småsur eftersom jag hade råpluggat - Okej inte råpluggat, men pluggat en del - Och så kommer man dit och provet tar tio minuter, en kvart. Suck. Vi fick sluta nästan en halvtimme tidigare så vi gick - Som vanligt - och spelade kort i Oasen. Vi slutade klockan fyra och så bar det av mot "The house of Lillieroth". Hihi, bra smeknamn va ? Vi åt och umgicks lite och sen så åkte vi till träningen. Efter det så tog jag och M tåget hem och så började jag sälja tulpanerna. japp, det var min torsdag. Vad har ni gjort idag då ?
Nu ska jag gå och njuta av glass & cookie dough.

UTMANAD

Tja.
Skulle precis stänga av, men jag kunde inte slita mig från Taras blogg. Den är såå bra. Läs den !
Hursomhelst såg jag att jag hade blivit utmanad några gånger.
Här kommer dom.

Så här gör du:
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1, såklart)!


1. Vad heter du? Lucy

2. Ett ord på fyra bokstäver: Lack

3. Flicknamn: Lina

4. Pojknamn: Lukas

5. Yrke: Lokförare

6. Färg: Lila

7. Klädesplagg: Linne

8. Mat: Lasagne

9. Sak i badrumet: Lotion

10. Plats/stad: Luleå

11. Orsak till att vara sen: Lillasyrran tog mitt busskort(?)

12. Något man skriker: LUCY ÄR BÄST ! .. haha ,

13. Film: Lassie(?)

14. Något man dricker: Loka

15. Band: Lordi

16. Djur: Lodjur

17. Gatunamn: Lokevägen

18. Bil: L ... ?

19. Sång: Lonley

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Limbo



Okej, sen så ska jag utmana fem personer också, alla har typ redan gjort det här testet, men jag utmanar:
Ellen
Julia 
Sanna
Denise
Astrid

Det var det.
Test två behövde man bilder till. Och det går tyvärr inte att ladda upp bilder på bloggen hos M. Men aja, nu ska jag sova. I swear!

Good night

Hej!
Sådär ja, nu har jag diskat och pluggat. Ska hoppas in i duschen och sen krypa ner. Uppdaterar mer imorron. Då kommer förhoppningsvis också bilder. Ni får sussa sött och så. Kika in imorron !


Dagens 4 mars


Dagens humör: Happy.
Dagens outfit:  Bergtorpstjockisar och pumakofta.
Dagens händelse: Skridskoåkning i Hägernäs.
Dagens vill ha:  Sommar.
Dagens saknad:  Barndom.
Dagens finaste: Cajsa.
Dagens måste:  Diska.
Dagens lunch: Pytt är vidrigt.
Dagens sämsta: Äcklig mat.
Dagens humor: Kerstin Fröblom, 60 år.

Expedition Robinsson 2009


Ni vet väl att expedition robinsson ska börja sändas igen va ? Och det coola är att en lärare i vår skola är med och deltar, den inringade damen på bilden. Det är premiär 21/3, 20.00,  lördag på TV4. Missa inte !
"Kerstin fröblom, 60 år - Kerstin fröblom.. det ska väl bli kul ?"Minns du Emma ? Ni andra kanske inte fattar så mycket. Hahah.

Onsda'

Tjosan.
Nu är det onsdag som rubriken avslöjar. Imorse så var hela 610-linjen försenad. Det kom inga bussar på en halvtimme. Och när dom äntligen kom, så kom det tre på rad. Jag kom några minuter försent. Men det var typ okej när jag förklarade det för vikarien. Vi hade bara tre lektioner idag. SO, franska och svenska. På franskan fick vi sluta ungefär en kvart tidigare eftersom vi hade kortare lunch. Vi skulle ju lixom till Hägernäs och åka skridskor i deras nybyggda(?) hall. Vi kom hem typ tjugo över ett och så skulle vi ha svenska. Vi hade Rut som vikarie. Vi hade lite kortare lektion. Men jag och Erika satt och pluggade till svenskaprovet på ordklasser imorron. Vi har typ fått nya platser nu, och det är helt cepe. Typ alla pratiga sitter brevid varran. Jag och Erika, Alma och Elin, Gustav och Alexander .. Ja, typ dom jag kmr på just nu. Inte så intressant ? Okej.
Efter skolan så tog jag bussen hem till Cajsa. Vi hittade på lite olika grejer. Typiska 'oss'- grejer lixom. Hah, om man kan säga så ? Efter det så gick vi hem till P och rotade i vinden. Och vad har hänt med alla grejer ? Jo, M har sålt nästan alla våra barngrejer på loppis ! Skitkul. Nu är i princip allting borta. Gud asså jag skulle kunna strypa något just nu. Sen skulle jag till M och äta. Så glömmer jag usb-kabeln till mobilen, så jag kan tyvärr inte ladda upp några bilder. Inte för att det ens funkar att lägga in på bloggen, men ändå. Nu har vi precis ätit. Ska slå på tvn och se om ngt intressant är på, sen har jag lovat M att hjälpa henne städa lite, efter det så ska jag kolla igenom lite till provet imorron.
Juste ! Igår fick vi tillbaka våra prov (NO och matte). På matten fick jag några fel, men det blev ändå över UMV. Det fanns bara ej uppnått målen, uppnått målen och uppnått målen väl. Jag fick uppnått målen väl. Och på no:n så fick jag alla rätt . Haha pluggis ? .. Men det var lätt som jag vet inte vad. Vi fick lixom ha fusklapp och typ alla fick alla rätt.
Imorse så provade jag faktist att göra lite av det där chaiteet, fast det blev inte lyckat. Jag får försöka någon annan gång när jag är mindre stressad. Sen har det nya FRIDA-tidningen kommit också, så den ska jag slå mig ner vid om jag har tid.

Ja, det är väl en sammanfattning av min dag. hur har eran dag varit ? skriv och berätta eller lämna en länk till er blogg så slänger jag in en kommentar eller två !

Homework - Check

Sådär ja !
Nu är läxan färdig. Gjorde lite hemspråk och pluggade svenska. Hursomhelst så har min sysselsättning för eftermiddagen varit att kolla igenom kläder till våren på Asos, Ellos och Bubbleroom. Här är lite av det som jag hittat.  Mammas data är cepe. Och det går inte att ladda upp bilder på blogg.se, då hakar allting upp sig och internet stängs ner. så ni får det som jag satt ihop imorgon kväll.

Morgondagen - Onsdag - Ser ur såhär:
Vi har sovmorgon efter som jag och Erika har jobbat arslena av oss och får vår första tekniksovmorgon denna termin. Vi fick nämligen en planka förlite.. Och därför kapade vi allting fel och fick börja om. Men nu ligger vi typ före dom flesta andra. Men nu ska vi inte gå in på det. Hursomhelst. Imorron på idrotten så ska vi åka skridskor i Hägernäs och får en halvtimmes lunch (knappt !) för att äta, byta om och vara vid bussen. När skolan är slut så ska jag åka hem till Cajsa en stund. Sen så ska jag förmodligen hem till P och hämta min usbkabel till mobilen för att lägga in bilder som ni önskade (fortsätt så med förslag^). Ja. Det är imorron. Nu ska jag tvätta ansiktet, hoppa in i duschen och så sussa.
.. Måste bara passa på att gratta Erika och Mikaela i förskott. ;).

INSANE

Tja.
När jag skulle logga in här på Blogg.se så ser jag en atrikel för grönans nya berg&dahl-bana. Den invigs 25 april och jag kan bara inte vänta på att få kasta av mig skorna i sommar och sätta mig där och skrika.
Är det någon som längtar lika mycket som jag tills sommaren ?

  INSANE










Månadens första ..

.. DAGENS !
Här kommer den.
 
Dagens humör: Trött.
Dagens frisyr: Uppsatt lugg.
Dagens smink: Dr. hauschka.
Dagens outfit: Täby - lite finare lite bättre , gråa stuprörsjeans och svarta tygskor. 
Dagens händelse: Oasen har börjat sälja glass igen till sommar'n *BIGSMAJL.
Dagens planer: Ätapluggasova.
Dagens vill ha:  Skinjacka till våren.
Dagens saknad: Bra väder.
Dagens finaste: Helenas nya frossiga frissa.
Dagens måste: Plugga svenska.
Dagens lunch: Potatis och köttbullar.
Dagens sämsta: Sen dag.
Dagens humor: Min, Sannas och Johannas "film".

Upp and running

Tjena !
Efter en massa önskemål att börja blogga igen så kunde jag inte hålla mig borta från bloggen. Så från och med nu så kommer uppdaterade inlägg varje dag. Mitt mål nu är att skriva två inlägg varje dag, fram  tills Påsk, sen blir det förhoppningsvis mer. Beroende på hur mycket tid jag har och så. På sportlovet så hade jag pisstråkit. Skulle hellre ha varit i skolan. En sysselsättning lixom. Eftersom att varenda jävel var på skidsemester förutom jag (och Helena fick jag reda på idag). Så har jag suttit hemma och kollat igenom sju säsonger av F.R.I.E.N.D.S. Mhm. Jag vet. Inte direkt vad man brukar kalla ett liv. Hursomhelst så är bloggen igång igen så tipsa folk om den. En ny design kommer så snart som möjligt. Alla headers som jag gjorde har försvunnit. Så det blir väl bara för mig att börja om.
Och glöm inte att kommentera nu, om ni vill ha nåt läsvärt att läsa. Lämna er blogg om ni har någon. Så kan ni vara säkra på att jag skickar in några kommentarer!

RSS 2.0