last one people !

hej .
när som helst så ska vi åka till pappas kompis . kul ! jag har fixat håret och allt de där och sitter klar och väntar . det blir inget inlägg ikväll , för jag har inte listat ut hur man mobilbloggar tyvärr . aja . så det här är sista inlägget för 2008 . jag kmr inte kunna blogga förens imrn eller dan efter det . så gott nytt år på er ! nu måste jag gå .
juste ja ! jag har ett litet nyårslöfte till bloggen :
jag ska försöka att hålla bloggen aktiv tills den fyller ett år iaf , och så ska jag lägga in fler bilder och fler dagens .
hårdakramar

sista dagen på året

hej !
nu sitter jag här i pyamas och ter frukost . hörni , idag är det sista dagen på året . det har gått omöjligt snabbt ! känns som om vi har höstlov , inte jullov . ikväll ska vi till pappas kompis bowlinghall . han brukar ha en nyårsfest där varje år . och ja . vi rukar vara bjudna . det ska bli kul . oj jösses ! nu är ju klockan snart ett !
bäst jag rappar på . det lär inte bli ngt me blogginlägg idag . mkt som ska fixas.
hårdakramar


playahead ur funktion

hej !
nu har vi kommit fram . jag sitter i min varma nybäddade säng , mätt och belåten . så ska jag logga in på pea . men nej . såhär stod det när jag skulle besöka hemsidan .
SVARTLISTAD SVARTLISTAD DATOR
Datorn du använder just nu är inte välkommen att använda Playahead. Någon användare som suttit vid denna datorn har misskött sig och blivit avstängd!

Om du anser att detta är fel kontakta: mailto:[email protected]?Subject=Blacklisted-85.112.166.111

**
Klicka här för att komma till Playaheads medlemsregler.

avstäng till: 2009-05-28
kommentar: lite väl många konston nu va?


blir så lack ! för lixom . alla konston . det är lixom mitt och mina bröders , alla vänners och sen alla som clara loggade in på . så dt är väl typ tio stycken .

nu ska jag va social och va me lite i discusionen här . hih . med andra ord bidra till tystnaden . tss
hårdakramar

gott & blandat

hejsaan !
just nu sitter jag och laddar ö ver bilder tiill datan och packar lite . igår kväll så skrev jag upp ngr nyårlöften . jag vet att man typ bara ha ett . men jag har så mkt jag vil rätta mig med satt . det fick blir såhär . om ngn timme eller så ska vi börja åka till farmor . eller , det är vad vi har planerat . men vi kmr säkert inte komma iväg förens fyra , fem ^ hihi . som vanligt . brukar det blir så för er också ? jag har en massa bilder från igår och från i söndags att lägga in . det kanske kmr mer bilder från övernattningen . jag tog inte så många med mobilen . men det finns på helena kamera och claras mobil också . så tappa inte hoppet . njihi .
 här kmr iaf nyårslöftena :

- ta hand om mig själv bättre . typ äta nyttigare , träna bättre , inte använda lika mkt smink . och isf mineralsmink .
- klara av skolan bättre . eftersom det inte är lång tid kvar tills vi får betyg nu .
- spara mina pengar och inte köpa så fort jag får dom . sparasparaspara !!

okej. de va inte så många då . men de här var lite mer sammanfattade grejer ;)

         
 såhär var det överallt !!     jag på isen . skitfin solnedgång .

    
     clara är en fegis^


 helena och claras matkrig med pytten .
obs ! ät inte efter du sett denna film .
du KMR tappa aptiten .


nu måste jag packa ner det sista .
jag vet inte om jag kmr ha tillgång till data så mkt . eller asså . pappas laptop är med . men jag vet inte hur det blir med nätverken och så . annars ska jag försöka mobilblogga . jag vet inte riktit hur man gör . kan ngn hjälpa mig ?
mobilen har jag på mig dygnet runt . så det är bara att ringa 0733459609 om ni vill ngt .
hårdakramar

sleep tight

hej där ute !
det här blir det ista jag skriver för ikväll . jag skulle bara vilja påpeka en sak med statestiken . som genomsnitt har jag 11 unika besökare varje dag . det borde ju va kanske ngt tråkit jag skriver om . om folk inte orkar kommentera , aja . typ ingen har visat intresse för min lilla minitävling . tkr ni de va en dålig ide ? antagligen . men snälla berätta lite för mig vad ni vill läsa om . vad som gör en blogg så intressant .
nu ska jag lägga en ansiktsmask sen försöka sova . jag sov väldigt dåligt inatt .
vi får se hur det blir med bilderna . för nu är jag skittrött och imrn blir mest packningsdag . men troligtvis blir det bilder .
ska vi säga gonatt nu eller ? aah . det blir bra .
hårdakramar

iskall

hej .
nu sitter jag här helt frusen uppe på rummet hos mamma . har precis kommit hem från att ha åkit skridskor på vallentunaskön . det var jättefint med tanke på att de va solnedgång heka eftermiddan och vattnet lät jättecooolt under isen . jag tog en hel del biler , men USB kabeln ligger hos pappa . så jag laddar över dom ikväll eller imrn . beror på när jag åker dit nästa gång . nu tänkte jag göra iordning ett itet fotbad åt dom små frusna fossingarna ! bloggar mer igen senare . när mamma kommer hem från affären så ska vi bjuda över grannarna ( dom med döttrarna som jag sitter barnvakt åt ) på eggnog och pepparkakor . mums ! om ni inte har smakat eggnog , så är det som en milkchake man dricker på julen , typ som eggtoddy fast med mjölk i . vi brukar också ha musotnöt i . smaskens . om nån är intresserad så kan jag lägga in receptet ;) . väldigt enkelt och gott . fast , ja . ni vet ? "a moment on the lips and forever on the hips . " hihi .

eggnog:

4 st egg
2 dl socker
3 dl vispgrädde
5 dl mjölk
2 krm malen muskatnöt.
dela ägggulorna och vitorna i två skålar . vispa egggulorna och sockret . vispa ner mjölk och muskotöt . ställ i kylen . vispa egggulorna separat och häll sedan ner med det anrda. klart !



mumsen .

juste ja! fotbadet . aja . det är väl skitsamma nu ? fossingarna har tinat ;) .
hårdakramar

the day after.

hej .
nu sitter jag här med laptopen i knät igen. clara fixar sig och helena åkte till hennes träning för ungefär en timma sen.
igår så skulle vi ju kolla på 'finnal destination' . men vi blev för feg . hihi . vi såg american pie och shes the man . jag har sett den minst tio ggr . vi sa gonatt ungefär klockan tre - halv fyra . helena ville sova , för hon var ju tvungen att orka idag . jag och clara satt uppe och pratade om allt möjligt till ungefr klockan sju på morronen . nu sitter hon ochkolar bussar och försöker få u knutana ur håret . det se ut att bli en ganska tråkig dag idag . så om nån vill göra ngt , RINGRING!
hm . kanske ska packa kom jag på . farmor åke precis hem till linköping . men vi ska dit över nyår . så vi kmr träffa henne igen . så ja , jag kansk tillbringar dagen till packningen . nu ska jag följa clara tiill bussen .
hårdakramar

slagg

hej .
sitter med laptopen i knät och har inte så mkt att göra . clara och helena snarkar över . kul ! tove kunde tyvärr inte that's life. clara dampar på tangentbordet till tv-dtan som vanligt , och helena ligger och gäspr på madrassen med sin gris . eller . nja . jg retar henne lite . för en gris ska ju ha tryne och knorr , inte nån nos och rak svans . hihi . den påminner mer som ett gullit marsvin ! nu ska vi hitta på ngt . har inga planer på att sova. eller vå får se . för helenas pappa kmr förbi klockan elva imrn för hon sk å träning . så vi får se hur länge vi blir uppe . nu ska jag . jag vet inte hihi . godnatt på er !
hårdakramar

snart så .

hej !
närsomhelst ska clara komma . roligt :) . helena ringde och hon kmr om kanske en halvtimme eller ngt sånt . nu har jag städat rummet och fixat mig lite . jag har inget att göra . så jag tänkte sätta mig och skriva bara . ikväll ska vi somsagt se på thefinal destination . nästa helg blir det twilight med clara , helena och tove :) . jippi . kan dom inte komma snart ?^thihi . det här är sååå booooring ! . nu ska jag slå en pling till clara och se vart hon håller hus . skriver kanske ett till inlägg ikväll . beror på hur sent vi är uppe osv.
hårdakramar

BILDER

hellushan på er^
jag har varit dålig på att ladda upp bilder . så jag tänkte göra det nu .



dagens outfit.
grått linne - JC
svart pumakofta - stadium
palestina sjal - weekday
blåa cheap monday jeans - weekday
och med det håret uppsatt i två flätor .


             
 NK's skyltfönster .                   T.G.I Friday                              Farmor söta hund .

lite kul , hunden försökte ta min mobil när jag skulle ta kort . hon är så himla gullig !
nu ska jag ta och städa upp lite innan clara och helena kmr ;) .
hårdakramar

sunday best.

hej !
hur mår ni idag då ?
själv så mår jaf fint . ikväll så ska helen och clara komma hit . vi ska se på the final destination . det är en bunt skräckfilmer . väldrigt  bra ! just nu tycker jag det är väldrigt tråkit att blogga . eftersom att ingen kommentarar . eller jo . två stycken kommenterar ibland . men det kanske beror på att folk inte riktit vet att jag har avbrutit min bloggpaus . men aja . vi får hoppas på det bästa . men imrn åker farmor hem . så nu ska jag passa på att gosa med hunden lite . lika tråkit varje gång dom åker. min farmor hade två hundar förut . men i september dog den ena . som hette yra . hon blev 13 människoår .lika gammal som jag , RIP YRA , ( hihi , udda namn , jag vet . i slä´ktträdet heter hon "farmors lilla kråka" ^ )
jag har ingen bild på henne på den här datan . men jag fixar det till nästa inlägg (A)
vad ska ni göra denna söndag ? kanske resa bort . eller åka till ställer ni ska fira nyår ? berätta
hårdakramar


mellandagsKAOS

hej på er , alla läsare !
som sagt har min blogg börjat rulla på här igen . alla kanske inte vet de , men ja . nu har jag börjat igen ;) .
jag var inne istan idag och köpte ett par uursnygga jeans för 400:- , cheap monday . köpte dom på weekday . dock inte på rean , men jag är ändå nöjd . bilder kommer i nästa inlägg ;)
inne på weekday så var det fullsmockat med folk som knuffades och trängdes . på alla tre planen , kläder överallt ! jeansen som skulle legat vikta och staplade låg skrynklade i högar . helr otroligt . synd att jag inte fick nån bild på de ! de va väldit jobbit att vara där , för de va sneda speglar , så de kändes som om golvet lutade . uhwä ! läbbit . men det var värt det.
ja , inne i stan så blev det bara ett inköp för min del . bror köpte en jacka . den va faktist riktit snygg om jag ska var helt hundra. lunch åt vi på TGI Friday . mums. sen kollade vi lite på NK's traditionella skyltfönster . vilken besvikelse ! förra årets var mycke bättre . hur som helst , efter de drog vi oss hem . och här sitter jag . vet inte exakt vad jag ska skriva . imorron kmr helena , tove och clara . jag borde ringa dom och se hur det blir med allting :) .
japp . jag tar nog och gör det nu .
hårdakramar


annandagen

hejhej ,
idag vaknade jag klockan nio efter ett fåtal timmars sömn , men huvudvärk , jippi . det var som en försenad julklapp eller ? vadå , har jag inte varit snäll iår tomten ? :( . hihi .  jag gick upp och tog en alvedon , de hjälpte inte . jag la mig i sängen igen med mobilen och vred på volymen . aah, gud vad jag har saknat musik i handen ! . jag har nämligen fått en mobil i julklapp ! jag blev helt mållös eftrsom jag var helt berädd på att betala den själv . hade lagt undan pengarna redan . hihi . de var väldit oväntad . så pengarna som jag har kvar nu ska sparas tror jag .. iaf . jag lägger in bilder sen på saker jag fick . jag gick tillslut upp och åt . kollade på lassie. inte så bra . men men . sen busade jag omkring med farmors hund , Inka . världens sötast , alla säger ju så om et husdjur dom känner bra . men seriöst . den hunden är ett mirakel ! , sen vid två , tre så ringde jag mikaela , vi bestämde att vi skulle ses i tbc . så jag bar av ditåt . träffade henn , köpte lite grejer , men jag ångrar faktist mina köp , så jag ska lämna tillbaka . sen måste jag till weekday inne i stan och byta ngr mössor jag fick av bror . ska köpa jeans för pengarna , eller bara spara . vi får se hur det blir . klockan sex tog jag bussen hem . fick gå ngn kilometer , för bussen va ihopblandad och åkte fel . ush vad sur jag va ! att jag glömde mina vantar i mikaelas väska gjorde inte det hela varmare . tillslut kom jag hem och näsan träffades av julmat . tredje dan i rak. misstänker att vi köpte lite för mycket mat . hihi. hela famljen sitter nere med farmor och kollar på körslaget . lite överdrivet program tkr jag .. aja . nu ska jag hitta på ngt , typ ta kort på mina julklappar . jag har kommit på ett eller två nyårslöften . men de får ni veta då ! hihi .
hårdakramar

nu ger jag upp

hejsan igen ! nu var det länge sen .
jag har tröttnat lite på bloggen och inte pallat skriva . så jag sa nej ett tag för jag visste att jag skulle "suktas" och sen längta tills jag får knappa på tangentbordet hur mycket jag vill. njihi . orsaken till att jag tog en blooggpaus var mest slut på bloggsug , de försvann när ingen kommenterade . det skulle va jättekul verkligen om ni tipsar folk ni känner om min blogg. för det är ju bara kul om nån läser . men snälla snälla snälla . jag har skrivit tuusen menigar till er . och ni som nu läser , kan ni inte färmå er att skriva en enda till mig . tipsa om saker ni tr jag ska blogga om , det är ju lixom ni som läser .
ja , som sagt . jag har gett upp bloggpausen .
jag har en del att berätta om , men jag tar de i ett nytt inlägg så det inte blir så jätterörit .
vad tycker ni jag ska blogga om ?
hårakramar

bloggpaus

hej .
jag har tappat bloggsug helt . kanske beror på tröttheten dom senaste dagarna eftersom jag knappt sovit eller för att folk aldrig kommenterar även fast än jag har jättemånga besökare .  men jag bestämde mig för att ta en bloggpaus tills jag känner öfr att blogga igen . börjar blogga efter nyår igen . nåt sånt .
jag fixar gärna en design åt dig hanna . vi pratar vidare sen ;) .
hårdakramar och god jul

nattugglor .

hej där !
just nu så kan ni ju gissa lite vad som hände ? okej ,
kanske inte , men med tanke på att klocka är kvart över fyra lixom . hih . clara sitter och håller på med tv-datan ( jag kallar den för det , men det är en tvskärm , inkopplad i en dtor så kmr dtabilen upp . man kan byta till vanlig tv också ) , och sanna sitter och tittar på , anna och johanna skulle sova ngn timme bara . så vi ska väcka dom snart igen . själv har man ockuperat laptope . hih , naughty. nu gick snna och kröp ner . ska väcka henne om en kvart sa hon. vi har lagt alla madrasser i en hög på govet. sen så är de bara att brottas på. hih , clara sitter och käkar socker , kanel och smör(?) för att få sockerkick . hih . clara sa prcis att om typ helena hade varit här . skulle vi va uppe och galna oss . tss . vi har tryckt i oss en massa chips . hade fem påsar , två popcorn och tre chips. lite övedrivet av mams ? vi körde "hunny-bunny" med skumtomtarna jag fick utav tove . taack (a) det går ut på att stoppa n efter en skumtomte i munnen , mellan varje ska man säga hunny-bunny. man får inte tugga emellan . när man har fått i så många så man tp spyr ska man tugga i sig dom . jag lrade exakt tio . fast klarade inte tugga i dom . men de va kuul . heh .  lägger in en hel del bilde imorron . juste ja ! har fortörande inte lagt upp från föra helgens fotbollscup . men det komme så fort pappa lddar över dom från hans kamera .
vill bara säga tack för alla som kunde komma ikväll , tack för alla fin presenter . skitkul ikväll !
hårdakramar

jullov

hej .
nu får jag änligen gå på jullov . kom hem för en kvart sen ungefär. jag har mycket jag måste göra nu . städa och fixa . så om jag har tid så bloggar jag då. sry för korta uppdateringar . men jag hinner inte så mkt just nu . och lite är ju bättre än inget ?^
hårdakramar

sick and tired .

hellow fellas !
idag gick jag upp och blablabla . dagen var fine . jag somnade nästan på en bänk i tbc är jag väntade på pappa . jag hade nämlign missat bussen . fatta att jag är trött . just drf palla jag verklign inte skriva nu . så gonatt .
hårdakamar

tbc

hej där !
jag skriver bara för att meddela att jag är i en tre butik i tbc med clara . kuul :) .nu ska jag sluta skriva innan ägaren kanske dampar . tss ..
juste ja ! jag blir sååå lack , jag hittar min mobil i alla affärer . fast det är alltid så att den inte är på . blääbajs.
inlägget ikväll kanske blir lite senare eftersom jag ska på fotboll . nu tjatar clushis lite småsött . hih
hårdakramar

"vad är det för dag ? vad är det för en dag ? .. "

hejsaan allisummans.
idag så vaknade jag klockan fem och kundeb ara inte somna om , ja, ni vet ju hur det är när man ligger och väntar ?^ . så jag slog på radion och lyssnade lite. sen klockan halv sju så kmr dom in. wii ! pappa var ju smart och kunde inte sluta blixtra mig i mina morrontrötta ögon med kameran så nu är jag helt slut . kan inte hålla ögonen öppna känner jag. iaf , lägger in en liten lista på de jag fick ;)

- Mascara fr dr. hauschka . det är ett märke som gör smink av naturliga ämnen. dom är bra ! rekomendationvärda.
- Tre st glitter eyeliners , vit , guld och svart, fr viva la diva. 
- Underställ till fotbollen, fr H/H.
- Presentkort på thebodyshop laddat med 200 kr.
- läppbalsam från thebodyshop.
- en smyckeshållare.
- ögonskugga , svart fr viva la diva.
- röd halsduk , myysig.
- prenumeration på frida i ett helt år.
- 500 kr från farmor


ja, de var ju typ så min morron såg ut. men snart kmr ju julen ! more and more stuff .. ts . i like.
för prengarna jag fick av farmor ska jag köpa en mobil. har tjänat ihop pengar från mammas job , 800 kr som jag får 23 december. mobilen kostar 1.364:- på netonet. frågan är bara om det är billigare före jul, mellandagarna eller efter nyår .. kluriit ;) .
jag hade sovmorron imorse vilket var skönt. jag tog bussen. de va ngt fel med den , så den blev försenad . men jag han typ precis i tid till skolan. folk grattade mig lite smått . tacktack ! jag fick en jäääääätesöt trämagnet med rosa o vita band på . träbiten va formad som ett hjärta , och det stod "världens bästa syster" på den. tack clushaan :D i love you. sen skyndade jag mig till matten . blää som vanligt. vill byta grupp . antingen till thereses , eller till kurts igen . jag venne riktit. efter matten , NO . jippi . nej . inte så mkt . jag hittade inte min NOmapp. fick panik . i slutet av no lektionen hittar johanna den i hennes mapp. :S det är ngn jävel som går omkring och tar mina grejr från mitt skåp och lägger den lite här och var i korridorerna . eftersom jag inte har ngt lås . men vi fick sluta tidigare från NOn . vi hade alltså 75 minuters lunch . till lunch fick vi julbord. helt okej . fast julskinkan va kall . jag sa de , men antagligen så brukar julskinka va kall . ofta . haha , i like hot hot hot^ . ts. vi satte oss i oasen och spelade en runda tecken . jag , amanda , sanna & anna . sen gick vi upp till franska. FRANSKA ! NEJ TACK ! i haaaate it . våran vikarie är störd -.- , men snart så kmr väl helena tbx :) . yyes. efter det så engelska . vi fickk tbx våra prov. 58 av 59 . otroligt nöjd . de jag hade fel på va remembers . jag skrev remember . inte så stor skillnad kanske ? men man ändrar ju imperfekr och presens. jag fick um+ på grammatiken vilket var max . och på skrivdelen fick jag um vilket också va max. man kunde typ inte på plus där . men aja . jag är belåten . sen hemkunskap . vi kollade på film med den andra gruppen , kmr inte ihåg vad den hette . ganska weird. vi fick en daimbit var också^ . i en halvtimme satt jag , sanna och johanna och hade gosat ner oss i en hög ovanpå emmas ben . ts . sry emma . men det var mysit . höll på o somna(A) , heaven . vi fick sluta en halvtimme tidigare på HKn. och kurt va sjuk, så vi hade ingen data , så jag får min födelsedagsglass ngn annan gång . efter skolan gick jag , snna och johanna hem till mikaela och bakade kola, mums. efter det så skulle jag o sanna hem till henne . men de funkade inte , så jag tog bussen hem . skippade fotbollen . asså jag vet inte . men jag har tröttnat ganska mkt på de. inte alls lika kul som det brukade vara . men imrn ska jag tvinga mig dit iallafall . till middag skulle pappa ha gjort kycklinggryta . min favvis. men han hann inte . så det fick bli kinamat. sådär . skulle hellre velat ha kycklingen. nu  fixar jag mitt sminkbord , rensar lite o så . jag tog bort allt och la de på sängen . tog seriöst upp heeela sägen ! får knappt plats alltihoppa . jag kan ta kort och lägga in för o visa hur proppfullt de tillsslut blev. kan ta kort på allt jag fick också ;) .
jag ska ju bli bättre på att svara på kommentarer . fast nja . inte så lätt för det är inte så många som frågar direkt .mest bara synpunket. men jag uppskattar alla kommentarer. ni vet att ni kan premunera på min blogg med bloglovin . lägger in en liten film om det ;) .

gillar ni vad jag skriver om ? eller är det mer praktiskt att ha flera små inlägg . eller bara små . fler biler ? önskemål på dagens ? kanske tema på bloggen , jag skulle vilja ha de . men lixom , folk har vanligtvis mode . så jag vill ha ngt kryddat . vad kan man ha ?  vad vill ni läsa om ? förslag ? skriv skriv skriv ! om ni vill så kan vi va anonyma , de fnukar . bara jag får feedback från hur ni ser min blogg och så ;) . kanske göra ny design , vet inte riktit ,aja .. ,
glömde skriva att erika o ngr gick omkring i princip hela förmiddan och sjöng ngn födelsedagslåt  :S ,
"vad är det fär dag ? vad är det för dag ? det är ingen vanlig dag för det är lucys födelsedag , hurra hurra hurra"  ja.  dom va inte heller så diskreta , och höll inte tummen upp för att berätta för allt för många . tss . ni är så gulliga <3
hårdakramar från trettonåringen ( äääntligen teen )


the day before tomorrow

helluu på er!
just nu sitter jag och är väldigt uttråkad. kul ! ts .
idag så funkade inte min väckar klocka som jag försökte fixa tills ett igår kväll . för jag ville lixom ha en timer på radion så den går igång och man vaknar till musik, det är så otroligt skönt . men nopps . det var inte de jag vaknade av . jag vaknade utav min mentala väckarklocka. seriöst det är läskit nästan . varje morgon vaknar jag strax efter sju om jag inte redan är vaken . asså guud . sjukt ! men jag klarade av att göra iorning mig på en kvart . eller , jag vaknade kvart över , och min buss går halv. imponerad ? haha. jag skulle sminka mig 180 km/h , men jag upptäcker att jag har kvar bränsåret från igår. det var nämligen så att igår på fotbollscupen så ramlade jag framåt och gled på golvet med kiden i , så jag är helt röd precis vid ögat . inte världens snyggaste. ts . och när jag sprang till bussen så höll jag på att skrika för jag hade sån träningsvärk. man ryser . haha. men jag får ju ligga som jag bäddat eftersom att jag glömde strecha. i skolan hade vi svenska . hade tappat bort min svenskamapp, så jag var tvungen att komma på en ursäkt . sa att ngn stal den precis nu på morgonen . men så går hon till kontoret och så ligger mina grejer där . o hon ba , imorse . hm , märklit eftersom dom lämnades in i fredags . hahaha , busted^ . sen idrott och för en gångs skull hade vi som tur inte edwin . utan ngn tös vid namn annalisa. haha , jag ska följa erikas exempel och skriva "old-fashioned" . hih. sen so. vi spelade upp våran konstiga scen. det gick väl ... hm vad ska man kalla det ? hyfsat ? knappt . hahah . vi visste inte riktit hur den skulle sluta . eller , varje fall inte jag och mikaela . så jag hann inte köra min . "finns det två månar?" -grej. då blev lovisa besviken haha. hon garvade ihjäl sig på det. okej kanske inte . men jag får bättre självförtroende om iaf NÅN tkr jag är rolig nån gång . haha . det låter konstit att nån skrattar åt två månar . men det går inte exakt att återberätta. men varjefall . sen hade vi lunch . inte min favvomat . men okej. sen drama . vi han inte klart med vårt manus , eller . vi han inte klart med renskrivningen , så vi bestämde att jag skulle skriva rent den efter skolan. sen hade vi EQ . skulle skriva terminsutvärdering . jacob och lena skulle förklara bagreppet ' lågvattensmärke ' . lena beskrev det som 'nåt som har går mindre bra under terminen' , hon står och förklarar minst en evighet. sen ser man jacob skriva till på tavlan  'lågvattenmärke = sög fetast' . haha , han är bra skön ibland. efter  EQ:n satte sig jag och erika i biblan och pluggade svenska . det var femtio ord vi skulle slå upp i en ordlista. palla lixom ? men n uär jag iaf klar . har en sida kvar bara , sm jag gör på onsdag. för jag fattar nada. när vi gjort klart svenska skulle erika träffa julia . så hon gick . men jag skulle ju skriva klart dramagrejen. så jag hade fått elinors användarnamn och lösen. men det var ngt fel . hon kanske skrev fel , men jag vet inte . så jag letade efter tove och viktoria , som var dom andra två i vår grupp . dom hade typ inte heller hennes nummer . men så slog det mig . eller , ja , empa 'slog' mig . haha . kan man säga så ? iaf . empa kom på att jag skulle kolla på schoolsoft. tack (a) . så hittade jag hennes nummer. inget svar. suck . jag loggade in på min inloggning och började skriva om allt. mhm , det var ju smart av mig. och jag kom inte hem förens halv sex, jag slutade klockan två. alltså var jag kvar i skolan tre timmar för att plugga . what is happening with me ? haha. nu väntar jag bara på att tiden ska flyga förbi så jag kan gå o lägga mig och vakna upp på min födelsedag, lepp. that's right. jag fyller tonåring :P . juste ja ! kom på att jag hade lovat att fixa en design till sanna . vi får se hur det blir med de just nu.
hårdakramar sålänge


frostcupen 2008

hej alla galna tomtenissar !
idag vaknade jag omkring klockan elva , sov lite till och gick upp halv ett . städade rummet och fixade med mina nya högtalare som jag fått att fungera. fick skjuss av pappa til hackstahallen i åkerberga för att spela fotbollscup . första matchen var mot vallentuna , rivalerna . vi vann med 2 - 1 , nästa match ÅBK , 0 - 0 , jag gjorde mål från inspark . och målisen boxar klart och tydligt in den i mål . men nj , målet gills inte för att målen nuddde den inte . dåliga dommare !  sen mötte vi SIK , 0 - 0 där med . i finalen möte vi VBK igen . vi ledde i princip hela matchen , sen blåser domaren av till frispark en dm utanför vårt straffområde . men tiden hade redan gått ut . hur som helst gör dom mål . precis då blåser dommaren av , va sur man blir . så det fick avgöras på straffar. första straffen stukar hanna , som stod i mål och ääägde , handen . tråkit . men amanda hoppade in och det gick bra ! moa satte sin straff , men jag och fria missade . i förlode alltså med en straff . surt . men vi kom två och alla spelade jättebra . ingen fick medaljer , men jag fick pris för cupens spelare . kul ^ . lägger in biler . har en massa som pappa tog ;) . lägger in dom tills imorron ;)  när som helst så ropar pappa ner mig till mat , lovar ! japp .preciiiis ;) . hejdå
ha det bra
hårdakramar

lucia

hellujsan !
idag vaknade jag omkring klockan tio .dushade och fixade till mig . sen fick jag skjuss utav pappa till näsby park . kul att träffa alla . vi bytte om i världen äckligaste rum , typ en halvbyggd dush och tvättsal med sand på govlet . ASSÅ BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS ! haha , jag hatar min brorsa . nu km han och byter kanalen när jag kollar på en sjukt bra film , 'apollo 13' . jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar honom !!  . :@ , iaf . i näsby pak var det lovisa som va lucia , hon va så himla fiiiiin ! hon passade verkligen som lucia . sen åkte johanna med oss till vaxholms kyrka . det va tydligen västa stora grejen att vi skulle komma . så det va fullsmockat . minst ngr hundra . plus att  de va intäde , plus att folk skäkte en massa pengar ! undrar hur mkt vi fick . elise va lucia , hennes krona va för stor , så hon fick ha den p ngt konstit sätt , så ljusen pekad bakåt , och hela hennes nacke och hår va fullt med stiarin . asså stackan . efter det så fick man åka hem så jag och pappa köpte en julgran som nu står pyntad ee i vardagsrummet . be om ursäkt  om bokstver fattas , men tangentbodet är seegt , men aja . ni får klara er ;) . kommentera gärna mkt mer . måste inte alls va mkt . tänkte ha ngt tema å min blogg . typ mode eller ngt sånt . vad tycker ni ? ^ förslag ? kommenteraaaa ! de behöver inte va ngt märkvrdigt alls . bara kul at veta att folk läser . snat ska jag nog gå och lägga mig . imorrn ska jag spela fotbollscup . elle det är inomhus , så jag kanske sk säg ' futsalls-cup' haha , futsal är samma sak som fotboll , fast man har lite nnurlunda regler när man spelar inomhus , så då ha dom bytt namn . intrssant ? icke , men snart börjar det dra ihop sig tills födlsedgen . guud vad jag längtar . mest för att jag vill veta om jag får mobilen jag fllit för , nämligen sony ericsson w302 . på neyonet kostar den bara 1.364:- två hundra mindre än i thephonehouse , där en kostar 1.449:- .
me love walkman . thih . har ni hört johan palms version av ' the drugs don't work'? . de va den han körde på audition , den är helt otroligt bra och catchig ;) . så jg lägger in hans audition ;) .
ha det bra .



johan palm - the drugs dont work

sov gött
hårdakramar


KEVIN BORG !

kevin vann idol 2008 . för er som är mindre uppdaterade ;)

makin' a list , checkin' it twice ..

hej .
som ni ser på rubriken har jag fått den låten innötad i skallen . " santa claus is commin' to town .. " . aja , här kommer min önskelista.
- mobiltelefon , sony ericsson walkman W302 , svart . 1.499:-
- laptop ( inte säker vilken modell än )
- kamera , sony DSC-W170 , guld . 2.499:- ( inte i behov av )
- lösnaglar , depend mini square natural ( färglösa , så man kan lacka o måla själv ) 100 st / packet . 84:-
- ögonskugga  , viva la diva , 'neoneyes' , grön , gul eller orange . 55:- / st
- cranberry- serie , the bodyshop . 140:-
- blueberry crush , deodorant och bodylotion . 25:- , 20:-

ja , det är väl ungefär hur min önskelista ser ut . har också fallit för kit av krämer och sånt av samma doft och märke . som en serie dårå . lägger in bilder på det jag hittar ;
 
okej . fick inte in alla . men asså ååh ! nu blir jag sur . bilderna går inte att klistra in eller att lägga in på bloggen -.-
men aja . nu pallar jag inte fixa det längre . just nu är det paus på idol ;) . såg ni när dom sjöng ? skitbra !
imrn ska jag upp klockan  , för att åka o luss i npc . kulkul . en hel dag men klassen och pararellklassen . skoj .
sista inlägget , så sov gott .
hårdakramar

idolkväll

hejsan allesammans !
idag gick jag upp och ringde cajsa . vi började nämligen 8.05 . egentligen hade vi sovmorron till 8.45 , men vi skulle se på niornas luciaframträdande . cajsa börjar 8.30 varje dag , förutom fredagar , då hon börjar 8.05 . irreterande ! men jag ringer henne . och frågar . för vi började typ samtidit . men hon ba ; nej , vi börjar 8.45 . åååh ! så irreterande! hih . iaf niornas luciatåg var bra . lucian passade verkligen . efter det skulle vi haft engelska . men ist så fick vi pepparkakor och mandariner medans vår lärare läste ngn bok . ingen fattade ngt alls . tss . sen hade vi franska . vi fick se på spöket casper som var dubbad till franska . efter det skulle vi sjunga stilla natt på franska . vår lärare ba : 1 , 2 , 3 , 4 ... , lixom ganska snabbt . i fjärdedelar mer exakt (A) . tss , sen ba jättesakta ; dounce nuit ... haha . vet inte exakt hur den gick memn aja . kulkul . sen kör då vi repiterade inför luciat imrn . mary började nästn gråta . helt seriöst ! det lät super . vi ska lussa i näsby park c och i vaxholms kyrka . kom o kolla ;)
sen hade vi lunch . det va ris / manna -grynsgröt , lax , tacos eller fil . jag tog risgrynsgröt . mumsit ;) . visste ni att man lever längre om man skrattar ? det är tydligen bra för imunförsvaret . det är säkert drf jag lever nu . hah. efter lunchen hade vi NO , fick sluta en kvart tidigare . och eftersom vi hade fått håltimme på bilden så slutade vi drf lite före två . jag och sanna åkte till tbc. och nu så har jag en någolunda komplett önskelista. lägger in den lite senare . när vi yrt omkring där lite så åkte vi hem till sanna och spelade ngt konstit skidspel . kul faktist . sen träffade jag mamma på tåget . jag kom hem en liten stund sen bara . ikväll är det idolfinaleeeeeeeeeen ! jippi . cajsa och anton skulle båda dit . vi får se om jag ser dom i TV-rutan . tss .
vem tror ni kmr vinna i idol då ?
kevin eller alice ? , personligen tkr jag alice har stabilare röst . men kevin är mktmkt bättre . hejar somsagt på alice . men tror att kevin är en given vinnare. dom ska sjunga ett eget val , tittarnas val och sen vinnarlåten 'with every bit of me' . kevin skulle sjunga 'You're the voice' och 'Livin' on the prayer' . alice ska sjunga 'so what' och 'heavens on fire' . japp , bra koll i år , men som sagt . startfältet 2008 -det var väl det bästa startfältet genom tiderna ?^

här har ni dom , öga mot öga i globen.
hårdakramar


natti

det här är förmógligen sista inlägget . så dröm sött .


mållös

hejsan .
innan jag börjar skriva så mååååste jag bara säga att coldplay kommer till sverige i sommar !!! JAAAAAAAA , ska verkligen gå på konserten om jag kan . dom är så grymt bra . ni som inte har hört dom , ni måste gå in på youtube o lyssna på ngr låtar . yesyesyeees . blir så otroligt glad asså ! coldplay äääger . ska se hur mkt en biljett  kostar ;) .
fixar det lite senare .
sry för en liten dålig uppdatering . kanske inte . det var bara igår jag inte skrev . men det är ju bara en dag . men nu är man lite van med att skriva oftare . hoppar veerkligen inte att jag håller tappa greppet om de här med blogg . önskar att jag inte tröttnar . men idag så är det tioende december vilket innebär nobeldagen . inte så insatt , men det är juen av sveriges stoltheter , så än sen  . kanske kollar lite . fast jag fattar inte det roliga lixom . aja . men tionde december innebär också att jag fyller år om sex dar . konstit nog längtar jag inte alls . eftersom att jag inte riktit önskar mig ngt . lixom man har vart med om en del födelsedagar . känns inte så jättestort lägre . ifs fyller jag ju tonåring , det låter liten men aja . längtar mer till jul faktist . idag vaknade jag av att nån smällde igen ytterdörrn alldeles för hårt . det var ngn snubbe som skulle fixa ngt med venteleringen om jag inte minns fel . aja . han kom klockan sju vilket var alldeles för tidit för min del eftersom jag hade sovmrg . men jag tog mig upp och åt en rejäl frukost . jag kmr till skolan, hör från pararellklasen som vart där ett tag att hela min klass är nere på tekniken och fixar med bilarna . men det var en del som inte fått reda på de , så vi sju gick ner och de va ju inte de roligaste . men min och amandas bil äger iaf . 15 m ! rekord ;) . i vår klass iaf . men jag tror att oscar o tara kom 18 . men jag vet inte riktit om de stämde. aja.
idag efter lunch började det hända grejer asså . vi hade håltimme på dansen , så sammanlagt hade vi då lunch från 11.15 - 13.25 två timmar och tio minuter det är en del de . då gjorde vi lite olika , tränadep å dansen och lite sånt. sen halv två gick vi till matsalen för att ha vårt uppdansning . men nej ,  den va flyttad . kmr tbx en timme senare . står och väntar nästan en halvimma , men neej . våra läare kmr inte . så vi skulle ta de ngn annan gång . blää. efter skolan så gick jag till expeditionen och skulle testa luciakronor . men guess what ? alla skolans kronor är försmå . grattis lucy! men jagtog den minsta , men mellan huvet o kronan så får jag plats med tre ringrar . läskit eftersom man ska ha levamde ljus också . men när jag kom hem omkring fyra så hjälpte pappa mig o spänna den( det funkade inte när vi pröva i skolan ) . så nu sitter den hyfsat . fast om det är rak så ljusen är stabila så går kronan ner över ögonen . om jag har den lagom så pekar ljusen bakåt  och all vikt ligger på min panna som trycks bak . aja . det är en anna historia . vi får se hur det blir imrn . börjar bli oerhört nervös , men inte för de där med lucia . mest ljusen . vi ska gå i ett trapprum och jag kan inte kolla ner  , då ramlar kornan . vi får se hur det går . haha fattar ni ? 'går' tss^ . inte så kul enligt er kanske ?
nu ska jag fixa lite smått & gott . haha . hemlis. så ni får ha det bra .
hårdakramar

nanana .. ,

okej . idag är det enligt almenackan måndag .
men enligt mig så är det söndag eftersom jag inte sov så mkt inatt . plus att sovmorronen imrn går bort för att repa till torsda . det börar dra ihop sig nu . längtar till jul . och nu har jag äntligen gjot färdit min önskelista . mer om de senare . först berätar jag om idag . ine å intressant . men det fyller upp sidan lite . gick till bussen imorse och det gikk som vanligt .
började med svenska . bläääää . i hate . sen idott . edwin är världens sämsa vikarien . seriöst ! iaf . nu märker jg att inte alla boksäver kmr med. men tangentbordet är segt . men iaf . sen SO . vad kul man kan ha med mikkis . haha . sn lunch sen drama . sen EQ . innan det så fick anna anfall ocg började sticka mig med sin stiftpenna . gissa hur det slutade ? haha :P . nu ska jag åka till mamma snart .
hårdakrmar

fy på mig. ( SÖN )

hejsan .
idag har jag inte åstakommit nånting känns det som . gick upp . började städa iordning barderoven . sen åkte jag och pappa till tbc och köpte lite smått & gott , mest julpynt . eller ja, bara julpynt . när jag kom hem klockan halv sex började jag städa rummet . och nu är jag nästan klar . jag har fått en massa grejer idag också .jppi . visserligen arv , men bra grejer endå . jag fick högtalare och en radio , som man kan koppla in i datan . en laptop . och nytt simkort . sen fick jag nytt nattdyksbord som hör till mitt rum också . och nu har jag hela garderoben för mig själv :) . men den dåliga nyheten , ja .. laptopen funkade inte . eller , jo . men den hade inte windows installerat . den är väldigt gammal och kanske inte värdens bästa , men den är liten och bra . så vi får se hur det går. sen när jag skulle fixa simkortet , så är min mobil för gammal för det . helt sjukt ! vad sur man blir. aja . man ska va glad för det man har . nu lägger jag in outfiten jag hade på mig igårkväll . men lite andra bilder . var uttråkad , så jag tog kort på lite bra kläder & sånt jag köpt under den senaste tiden .
enjoy !



nya hyllan till nttduksbordet



tröjo till vintern .
svart puma - stadium , blå täby - homerun och enkel sticka kofta - H&M




Jeans från JC



Palestinasjalar från JC och H&M



underlinnen
vitt och blå från H&M , svart och rosarandigt från JC



Simpel svart T-shirt från H&M



smink och hudvårds- produkter .
neccesär från Åhlens , shower gel , coffee & orange från Yves Rocher , Mascara Volume från L'oreal Paris , Concealer från Aco , Ansiktsmask från ?



mitt pyntade fönster

lite roliga saker o ta kort på .

jag skrev detta inlägg igår kväll . men sen försvann llt jag skrev ! eller . internet stängdes ner . men det sprades i utkast . jag pallae inte skirva om . så jag fixade det nu när jag såg att det fanns i utkast . men just nu atar jag med clara och bakar pepparkakor . snrt ska jg till mamma
hårdakramar

BUISSY SUNDAY

godmorron på er!
Idag är det andra advent . det är ju alltid nåt ? det här kanske blir ett ganska långt inlägg . kanske delar upp det i två , så det inte blir så rörigt ;) .
tänkte berätta om igår . somsagt . jag gick upp tidit och fick sjuss av pappa in till skansen. där stod jag med mamma och min brorsa och delade ut gratis granplantor . hälften av alla som kom var utlänningar . jag menar , vrf åker dom till sverige om dom vill resa nånstans ? . det är ju bara idiotiskt . haha . speciellt i november , december när det bara är kallt och slask med 2+ . iaf . vi stod där i fem timmar . så jag ska få åttahundra av mamma . lätttjänade pengar. jag åkte lokalt hem och började byta om . pappa sjussade mig till 'galan' .
vi kollade på bilder och filmer från årets träningar . matcher , läger och cupper . det skulle ha varit mer bilder från thomas nordahls. men aja , sen fick vi också sjukt god mat . vet inte hur mycke jag proppa i mig . men de va bra iaf . sen så skulle dom dela ut pris till alla . jag fick priset 'årets fighter' . mhm , så fick vi medalj , diplom och ros . efter de hände inte så mkt . jag åkte hem och var hemma vid elva ungefär . jag kastade mig i sängen för jag va så himla trött . imorse kom pappa in och väckte mig klockan tio , lågt haha . så jag kmr  va trött och sur resten av dan . det blir så när man inte låter mig sova. sånt ät livet. idag har jag väldigt mkt att göra . listar upp det här ;) .

- äta frukost
- städa rummet
- julpynta
- åka till tbc 
- fixa luciagrejer
- fixa ngr papper(?) 
- läxor
- packa inför veckan
- lämna packningen hos mamma

japp . ni ser att det är mkt jag ska hinna med . så det är bäst att jag börjar . men inte än (A) .  ska lägga in bilder ( har äntligen fått min kamera att funka ) från igår . och lite av mina senaste inköp. ska också lägga in dagens, och en liten önskelista . så nu ska jag sätta igång med städningen .
hårdakramar

GOOD MORNIN'

hej blogg !
idag gick jag upp ganska tidit , ngn timma sen typ . för idag så ska jag åka till skansen och jobba där med mammas företag . jag kmr tjäna 150 kr / h. yes ! haha  det är ju bra ? men det tråkiga är att jag kanske bara hinner jobba där ett tag , hinner jobba från typ tio till tre . fem timmar , så det blir typ 750 kr. inte illa ! men det är så tyyyypist att allting ska hamna på exakt samma lördag ! idag så skulle jag ha spelat in friends , och sen var det fotbollsfesten , och sen var det ngt ikväll jag inte mindes , haha. diskret ? (A) . hahaha . ingen fattadde de där tror jag , men jag förklarar det imrn bitti . det är blir nog det enda inlägget för idag . eftersom jag kmr hem från skansen byter om och sen så är det festen som gäller. kommer hem ganska sent förmodligen . så jag vet inte om jag kmr ha orken . men juste ja . har ni sett att jag har mixat lite med bloggen ? satt in en iPod och ändrar rubrikerna till vänster ;) . men mer blogg blir det varjefalla imrn . nu ska jag fortdätta borsta håret .
hårdakramar

fredag

hallå där i stugan .
idag så hade vi sovmorron , och imorse så ringde faktist min väckarklocka när den skulle . men nu gäller det bara att få av den tills helgen haha :P . jag är inte så bra på min väckarklocka , man kan ju tycka att jag borde kunna det ? men jag gick upp och kollade på vakna med thevoice . brykar alltid se på de om jag går upp när jag ska. sen så snappa jag åt min den sista lussebullen och lunkade mot bussen . i skolan började lektionen med engelska. sen matte som gick ovanligt segt . franska som är lika tråkit . fast den här gången körde vi bingo som va någorlunda kul . om man kom bland topp tre så fick man pris . så tar hon upp en plastpåse med mandariner . hahahha . ofta man kommer på idèn . haha . aja , tove fick en av mig. efter det så hade vi kör. det gick bra . men vi ska ändå repa på måndag tisdag och torsdag . det börjar närma sig. sen lunch . inte sååå gott . men duglit , efter lunch så var det dags för NO , inte så märkvärdigt . sen bild . kul , men just nu är det ganska tråkit .. ,
efter skolan så tog jag och clara bussen hem till mig . jag testade de jag skulle ha imrn och det är okej . vi gick in lite på datan . sen måla vi varrandras naglar . och sen så var  det dags för julbak ! vi satt och bakade pepparkakor. haha , fick skrattattack när clara blev behandlad som en treåring . hahahha , precis så som föräldrar gjorde när man va liten . drog upp armarna åt en . knöt förklädet , hjälpte henne att ställa sig upp . medans clara satt och åt deg . hahahahahaha . kommer aldrig glömma synen . det låter bara konstit . men ni skulle ha varit där asså ! . hahha . asså claras och min humor är ofattbar . haha , vi kan garva bara nån säger fiskar . hahahah . kan inte sluta garva . men tiden går ju fort när man har roligt ? så vi gick ner till busstation där vi fick vänta ett tag för claras buss va försenad. när bussen kommit så gick jag hem igen . och plockade undan efter baket. sen gick jag in på datan och här sitter man . spanar in folks bloggar. nu ska jag göra mig reda för en idolkväll . personligen hoppas jag som sagt att  Robin B ska åka ut . han är bra , men in te bra . Alice ska komma tvåa , även fast jag hejar på henne så är Kevin bäst i Idol. men vad tycker ni?
tänkte bara påpeka att folk sett designen på hhah.blogg.se/ . som är claras blogg . hörde från henne att de va många som hade bett henne fixa åt dom , men det va lixom jag som gjorde hennes design för hon kunde inte riktit . men bara så ni vet så är jag mer än glad om ni frågar mig . kan visserligen bara på blogg.se , inte blogspot. men hojta till så får vi se.
hårdakramar

topp 10 , music

hej .
tänkte lägga in en topp 10 lista med mina mest lyssnade låtar .

1. viva la vida - coldplay
2. more than a lovesong - augustana
3. this is the life - amy mcdonald
4. boston - augstana
5. so sick - ne-yo
6. sittin' on the dock of the bay - otid redding , men bäst med robin bengtsson
7. fix you - coldplay
8. california - phanto planet
9. iris - go go dolls
10. the achmed beat - okänd


viva la vida


2. more than a lovesong ( fanns bara med den där jobbiga titeln )


3. this is the life

ja , mina favoritlåtar just nu . självklart finns det ju tusentals andra låtar som jag också tkr väldit mkt om . men dm här är dom bästa . och coldplay och augustana regerar ! haha .
hårdakramar

dagens

hejsan ,
lägger in ngr snabba dagens.

dagens wanted:
hm , att kevin och alice hamnar i finalen i idol 2008

dagens rekommendation:
hm .. , har inte tänkt ut så mkt . men typ ,,
Yves Rocher . en fin affär i tbc med en massa smink , krämer och lotions . dom har en rejäl rea så kika in där . jag älskar deras produkter !

dagens inköp :


1. Jardins du Monde, shower cream - Brazilian Coffee Beans - Yves Rocher , 25:-
2. Jardins du Monde, gel douche - Orange de florida - Yves Rocher , 25:-
3. klänning , röd med svart rosett - ginatricot , 149:- ( hittade ingen bild )
4. diadem , svart med röd ros - glitter , 59:-

som ni ser så hittade jag inte bilder på alla . men jag tog dom från google , för jag har fortförandei nte fått fatt på kameran. men jag ska fixa den tills på lördag så får ni se den slutgiltiga outfiten för galan.
hårdakramar

julstämning

vaknar och märket att jag fortsovit mig .
bravo ! jag har tio minuter tills bussen går , så jag kastar på mig första bästa från garderoben . kutar ut och ser att det har snöat en femtedels av en millimeter . haha , mkt . men ändå , man blir full av energi . jag halkar mig fram till busstationen och hinner med den . glömmer engelskan hemma . en bra start på en bra dag , haha .  på bussen så skulle jag sminka mig , men lilla jag hittar inte min nessesär, men tillslut dyker den upp. när jag kommer till skolan har vi matte . sen SO . och jag hade läst dom sidorna man skulle . så jag kändem ig väldigt efterbliven . men jag hann med . tänkte läsa dom sen ikväll . sen NO där det var lika tråkit som vanligt . sen engelska . vi skulle ha jakob som vikarie i dom första fem minutrarna . sen skulle vi sitta i korredoren och jobba själva . utan lärare . jag hade ju glömt böckerna hemma. så jag kunde ändå inte göra ngt. jag , tara , julia ,  amanda , rakel .. och ngr stycken till . kmr inte exakt ihåg. men vi smyger ner tillmatsalen eftersom vi alla typ svalt . iaf , i matsalen så ser vi att vår engelskalärare och jakob sitter och äter lunch !! men dom såg oss inte . förrens precis när jakob skulle gå och lämna sin bricka. då kunde jag inte hålla mig när alla trodde vi hade klarat oss . så jag ropade på hnm och han kom fram med en enda kommentar ; ni vet att rut satt här förut va ?
haha . sen gick han . rut är nämligen typ den läraren som alla tkr är överdrivet hård . men aja . hon är okej. efter set så gick vi till oasen och körde tecknet på sex pers. det gick ju bra ? haha . sen svenska som gick segt . saml , inte så intressant . sen elevtid där vi tränadep å vårat lucia tåg . sista lektionen fick vi håltimme . eftersom vi skulle ha haft musik . men vi hade våran musiklärare på elevtiden och hade ju musik då ist . satt vi slutade klockan tre . men ändå en seg dag . på lucian tränade vi på hur vi skulle gå . jag börjar bli väldigt nervös med tanke på att jag ska va lucia .. , mhm .
jag och lovisa ska sjunga himlen i min famn tsm . clara som satt och lyssna tyckte det lät bra . men vi får se . men det lät bra iaf . men vi får ingen sovmrgn på tisdag eftersom vi ska träna då med. efter vi slutat så sprang jag osh clara till tåget . vi åkta till tbc där vi träffade erika och helena. det blev ngr inköp . bl.a till fotbollsgalan som är på lördag . vid enhagen ngnstans typ . hoppas pappa vet vart de ligger . haha . korsta finrarna . lägger in i ett annat inlägg vad jag köpte , så det inte blir för mkt ;) .

kvällen ser ut att bli sen . ska julfika och sen är det läxor som gäller.
hårdakramar

last one

hejsan bloggen !
jag kom nydushad ur duschen efter att ha tränat . det gick inte bra ! observera inte . haha , jag har ju inte tränat på ngt vecka , så det gick trögt att komma igång igen , plus att jag glömde mina vantar hemma . smart .. ,
imrn ska jag åka till tbc efter skolan för att kolla på en fin klänning tills på lördag. typ ngn jag kan ha på nyår också. vi får se vad det blir . har ingen bild alls i huvet vad jag vill ha . så jag får leta ett tag tills jag vet . har letat lite på nätet , vissa fina för rimliga priser , men ingen som jag verekligen fastnar för.  jag tänkte fråga clara sen om hon ville följa med mig dit , för hon frågade mig om jag kunde följa med henne dit idag , men jag kunde inte eftersom jag hade fotboll , plus att vi slutade klockan två och jagtog tåget direkt hem , aja , en annan historia . men jag får informera den infon till clara när hon ringer , vilket borde vara när som helst om hon håller vårt 'schema' haha . inte för vi har ngt , men hon brukar väl ringa kring nio ngt ? . aja , snart kmr antagligen telefonen börja pipa . av tio samtal vi får hem , så är nio av dom från clara . haha . helst seriöst ! aja , det här är väl sista inlägget för idag , för jag kmr inte på ngt mer o skriva , så jag säger gonatt nu . sussa sött på er . hoppas det snöar rejält inatt . ngn som samtkr ? aja . imrn ska jag upp tidit och äta bra fukost eftersom vi har sjukt sen lunch , halva klassen pallar knappt till elva för vi typ svälter , haha . tortyr för mig som är matvrak .
hårdakramar

japp.

hej där !
idag så ringde inte väckarklockan när den skulle . men jag hann lagom till skolan ändå . vi hade teknik första lektino . jag  . och amanda har gjort en bil som går på luft och vatten och tryck . japps , den äger , nu gäller det bara att få den att gå rakt . ahaha . sen SO och sen så hade vi lunch , ris och dragonfisk . inte världens godaste . sen tog vi tåget till naturhistoriska, vi gick på ngn utställning om luft , sen hade vi lite tid öve , så jag , helena erika & elli smet upp till godisautomaten , haha , där köpte jag en daim . sen tog vi tåget hem . jag åkte med amanda , sanna & johnna . helena & sofia skulle typ med samma tåg . men jag vet inte riktit va som hände med dom . aja , jag kom hem för en halvtimm sen . nu ska jag äta , byta om och lite annat innan jag tar bussen till tibble. inte så långt inlägg , men innan jag sltar så sk jag bara säga grattis till rakel som fylller tonåring idag . GRATTIS !  . så ;) . haha .
hårdakramar

är mjölk onyttigt ? :o

hejsan .
åt nyss lite kvällsmat , dvs överbliven middag. det brukar sköljas ner med en rejält mycke mjölk. jag hörde för ngr veckor sen i skolan att mjölk va onyttigt . eller . det va mkt fett i de typ . eftersom jag är den mjölkmissbrukaren som jag är , så fick jag panik . alla omrking mig drack vatten . haha , utpekad . men nyss läste jag på mjölkpaketet att det inte alls var så . visst innerhåller mjölk fett , men bara bra fetter som kroppen antagligen behöver . så jag kan sluta oroa mig . ni vet vad dom säger ? . en liter mjölk om dagen. håller doktorn borta från magen . haha , ironiskt med tanke på att jag förmodligen är laktosintollerant ( eller dur det nu stavas? ). men laktosfri mjölk är seriöst bajs. det smakar grädde . usch usch usch ! sryv till er som nu dricker laktosfri . men själv är min personliga favorit arla egkologisk mellanmjölk . haha , som ni ser så betyder mjölk väldgt mkt för mig . hahahahahhaha , nu kan jag inte sluta garva . hahah .
okej . nytt samtalsämne^ .
idaghade jag sovmorron och fick skjuss till skolan . så sov till åtta . det är inte ofta asså . vi hade matten , vilket har gått mkt bättre sen jag bytte grupp . sen NO och jag och erika fifflade med ellis osynliga bläckpenna , om ni fattar vad jag menar ? haha . sen lunch . när vi hade ätit gick vi till oasen vilket vi typ alltid brukar göra eftersom vår klass regerar kortspelningen . haha , det sitter ALLTID folk från vår klass och spelar kort . tss ,  iaf . oasen var stängd och det var proppfullt utanför , för alla väntade på att marie som var på lunch skulle komma . då ser vi ekman & hagberg komma från nissen med en godispåse . jag och amanda far fram och börjar tigga . haha snarare dra i påsen , japp så beroende är vi . ^ haha . men påsen var blöt och den gick sönder direkt , allt godis låg på golvet . godis värt 40 spänn . haha , alla killar som satt på bnänkarna utanför oasen kom springande och började plocka så mkt dom kunde från golvet . ohygeniskt. så här har man inte världens bästa samvete . men han sa att det var okej varjefall . snällt . men han ska ändå få sina37,50 spänn ngn dag . ahah ;) . sen hade vi franska vilket som vanlit suger . sen engelska där dt kom ngr från friend , så jag ska typ va med på ngn reklamfilm på lördag som filmas i skolan . kulkulkul ! . så ni får hålla utkik om ni ser mig i TV-rutan . haha ,
men smart som man är så glömde jag ta hem anmälningspapprena hem från skolan . så pappa skrev på nån lapp om det . kryssar fingrarna och hoppas. på lördag kväll är det också den efterlängtade fotbollsgalan på nån resturang i enhagen . jag får fråga erika om det . hon är mitt UBS minne som kmr ihåg allt :D , haha . sen HK . vi gjorde kötbullar , eller det blev bara köttfärs för danne kan inte laga mat . hahaha :D . och potatis . och sen en supergod flan som serverades med glass och blåbär . sjuuuuukt gott . sen data . clara va med på den , och de va kul , ja det tidigare inlägget förklarar mina tankar . hahahaha . garvar bara man tänker på det .  sen drog vi hem till clara och va där lite . klottra i hennes badrum . sen gick vi till claras sång . jag fick en bok av henne med en liten hälsning av henne . fin !
nu ska jag avsluta de här inlägget . så ni får ha det bra , mjölchoklad . haha , nu tror clara jag är sur på henne för jag inte är så aktiv . så bästa att jag publicerar nu . tss .
hårdakramar

datalektion

hejsan allesammans ,
just nu sitter clara bredvid mig på data och aaasgarvar . hon påstår att hon blir lycklig av sin nick jonas musikvideo i mobilen . men hon är för lat för att dårå hämta hörlurar frpn skåpet , så hon blir utan youtube och nick jonas på datan idag . efter datan så ska vi hem till clushan och ha kul . ska äta där också . sen ska hon på ngn sånglektion så då blir det dags för mig att gå hem .
haha , observerade nyss för clara att hon råka skriva på hennes blogg som rubrik : måndag ( är i datasalen ) . hahaha , hon är iqbefriad . vi kanske va tsm i himlen dan dom dela ut IQn . haha , använder de skämtet en del . men de är sköönt  ;) . haha , ingen får misstolka våran relation . hon är min bästavänn och hahahahaha , seriöst man måste andas genom syrgas för att palla våram humor . haha , hon sitter och dunkar min handflata i bordet . så kmr oscar o ba , vad gör ni ? och vi kan in te sluta garva . japp torrt som fan . men i love her anyway . clara är mitt allt och .. vad kan man skriva om en tjej som clara fanny rebecca neander . också nämd som jjust eller http://www.hhah.blogg.se/ . japps , jag ska nog inte fråga er eftersom att ingen av er kan ha suttit i den här positionen när man verkligen inte hittar orden . för det finns ju ingen som clushan my sis .
nu ska jag vara lite aktiv i datan . eller , ja , det blir väl ngt julkort som jag gör på photoshop . palla gör det man ska ? aha , dvs egna ringsignaler till mobilen . coolt , men jag pallar bara inte ;) .

nu ska jag och clara dampa vidar e med vårt roliga betteende . just nu insåg hon att jag klickade ner alla hennes fönster på datan med ctrl f4 . hon kmr lacka och bli utslängs av kurt.

nu måste jag rusa till bussen med c. ha det bra .
hårdakramar

beroende av teven

hej .
snabb uppdatering eftersom jag ser på ' a secret of an american teenager' . om jag minns rätt så hette den de och går på tv400 . såg nyss klart på 90210 . en ganska ny serie som clara rekomenderade så det får bli dagens rekomendation
det här är nog sista inlägget för idag . nu ska jag fortsätta min lilla tvkväll. jag ska nog börja följa dom här två programmen för dom va helt okej . fast den ena verka vara en aning som oc. typ den lyckliga familjen . den som inte kan bo kvar hemma . ja ni fattar vinkeln ? jag önskar verkligen oc kunde komma tillbaka , de va sjukt bra . nu ska jag fortfätta kolla för jag tror reklamen har slutat , eftersom jag kom på att jag skulle blogga ganska långt in i reklamen .
hårdakramar

mätt & belåten

hej igen ,
nu har jag ätit , det blev lasange som är gott . är typ proppmätt. aja . jag han inte riktit skriva klart på förra inlägget. så jag skriver det lilla sista nu ;) .
okej , på lunchen skulle jag va med på claras datalektion. men vi hade tagit fel på tiden så det visade sig att hon hade data en timme senare än vanligt, men jag såg kurt och bad hnm säga det . och kurt är ju alltid lika schyst av sig .
sen hade vi musik ist för drama . synd med ändå kul , synd för att vi behövde verkligen den där dramalektionen till vår pjäs , för vi gör nämligen abbaminimusikaler . typ en kvart långa. och det tar ju ett tag att skriva en kvarts manus . ahhah. dock roligt för att det är alltid kul att sjunga i kören . haha , vi tränar tills lucian . och jag , lovisa och elise blev lottade till lucior . vi har nämligen tre olika luciatåg . ett på ngt företag , ett i näsbypark och ett i vaxholms kyrka . kul det ska bli. ser fram emot det . nu är det två veckor och en dag till min födelsedag . japp, nedräkningen har börjat . haha.
efter skolan så skulle jag va med anton , men det blev tjaffs om vart vi ska va , så jag tvingade hnm på bussen till hnm ^ . haha , men när vi va där så bestämde vi oss för att åka till täbban innan vi ens kommit till hans hus . så vi gick till tåget. så va vi i täbban ngn timme eller så . sen var det tyvärr dags för mig att åka hem . nu ska jag plugga lite . juste ja ! har ni kollat kenzas blogg ? helt otroligt asså . varje dag till julafton kommer hon lotta ut en julklapp typ . som en kalender och dagens pris var ett presentkort på H&M laddat med 1000 kr !! helt sjukt asså. jag anmälde mig till tävlingen. tror inte jag kmr vinna eftersom i förmiddags så hade redan 4000 anmält sig. och ja , undrar hur många som tävlar ! kmr säkert inte vinna nåt , häder inte så ofta . eller rättare sagt aldrig , men man kan ju alltid hoppas . bara en kul grej att va med och tävla . gör det du också ;) . haha eller nej , jag bara skämta , då är det ju mindre chans att jag vinner "/ . haha humor :D .
nu ska jag plugga lite . om jag kan tvinga mig själv att göra det .

jag uppskattar kommentarerna . men snälla . om du läser så är det bara att skriva ngt litet . måste inte vara värsta dikten eller omdömmet elr ngt . bar kul att ha ngt att tiitta på . i don't judge ;) . jag va inne på denise och julias bloggar . och herregud vad dom får kommentarer . snälla . om ni lovar att kommentera mer så lovat jag att blogga mer ;) .
jag tkr jag har gjort ett bra jobb . för jag har haft bloggen i .. vad kan det vara ? . tre veckor , och nästan varje dag har jag faktist bloggat :P . sen så kollade jag¨på min statestik , och gissa vad ? den 15 november hade jag 163 besökare . det var samma dag som bloggen skapades ;) . så min blogg är allltså exakt sexton dagar ;) . coolt . det låter inte så mkt . men det känns som om jag har bloggat i åratal . säg till om ni tkr jag borde blogga om mer intressanta saker . eller om inläggen är för korta / långa . försöker att förbättra den så mkt som det går .

dagens wanted:
flygbiljetter till indien , 6000 kr st. en sorglig historia

ha en bra måndag av de två minuter och sex timmar som är kvar av måndagen . haha
hårdakramar

julkalendern ! :D

tjolahopp där hemma .
idag så gick jag upp tio över sju . hade försovit mig för min väckarklocka ringde inte . men som tur är sp har man ju den mentala väckarklockan. så jag kastade min upp och gjode snabbt klart de sista på min lilla novell jag gjort till clara (a) . sen satte jag mig med alla kläder och smink jag skulle ha på mig och kasta i mig ett glas yoghurt medans jag såg på julkalendern . ganska dålig . hängde inte med så bra . jag brukar inte riktit följa julkalendern längre . men det var den första och jag skulle bara se lite snabbt vad de va. samtidigt fixade jag mig och kom lagom till skolan . stolt , haha . var inte med på gympan eftersom förkylningen håller i sig . men på onsdag ska jag träna har jag bestämt. jag kollade på ett klipp från erikas blogg (http://erjka.blogspot.se/) , det var en intervju med tjejen som typ svimma i idol när johan sjöng för henne. ganska galet . fast jag tkr hon lverdrev en del . okej , hon kanske verkligen älskar Johan Palm . men bara för pressen började jaga henne så ville hon ju ha me uppmärksamhet så hon överdrev tkr jag personligen . om ni fattar ? . på erikas finfina blogg hittade jag också ett kulit IQ-test . haha , redan ute på tunn is . det lär gå dåligt . få se om jag ens fattar de ? haha. men jag måste säga att jag har otroligt låg IQ så det inte är sant . jag menar vart kunde jag ha varit dan dom delade ut IQ-poängen ?
här kmr den ,

Hur iQ befriad är du?

har du..?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
( ) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x)...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x)...snubblat på en fotboll?
( )...gett kattmat till din hund?
( )...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( )....IG på fler än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x)...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 5



resultat: haha 13x5 ? tss .. hm ,, mobilen visar 65 (a) . ^

0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare..
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

haha , okej . smart man är här då ? vill bara försäkra mig om att de flesta av sakerna jag gjort var av misstag . ;)

tbx till dagen . idag på SOn hade vi vikarie , hon va snäll .
oj , nu ropar pappa om maten . bloggar mer senare
hårdakramar


RSS 2.0