första advent och julpynt

hallojsan i vinterstugorna .
just nu sitter jag med en glögg i min fans och njuter av julkänslan . jag ska städa mitt rum ordentligt och sen påbörja pyntandet i mitt rum . hoppas det inte är för sent bara .. "/ . det är första advent idag ! jätte kul tkr jag som är den största fan av julen någonsin . ni anar inte hur mycket jag älskar julen . aja , jag vill jättegärna få pyntandet gjort eftersom att alla dekorationer är en stor del av julen . inte så långt inlägg , eftersom jag inte vill sitta uppe hela natten . tss ,
lägger ut en snabb wanted ;)

dagens wanted
jag vill jättegärna veta namnet på låten som går på felixreklamen . är det nån som vet vilken jag menar ? typ inte , men jag gillar den iallafall . om nån vet så skulle det vara jättegulligt verkligen jag skulle kunna få veta det .

ha det bra .
hårdakramar

vad ska man skriva ?

tjosan i kylan .
idag har jag suttit inne hela dan och degat inför veckan.
min brorsa kom för en timma sen . och han hade ngn tjej med sig. nu ska jag reta hnm asså ! haha .
vet inte riktit vad jag skaskriva om eftersom att inget har hänt idag .. , juste ja . det var ett inlägg som jag råkade skicka igår kväll . eller , råkade och råkade ? . det blev lite knas där . så pallade jag inte fixa de . men men , nu har jag iaf raderat inlägget. släktingarna från usa ringer och ringer på skype . lite kul att chatta med dom faktist (A) . fast dom har roliga ialekter . ngr från boston : 'baaawstöön' haha . och ngr från philadelphia(?) som hela tiden skriver ; yo from phily . haha , skön humor . nu vet jag vart jag fick den ifrån . hahaha . nu är snart maten klar , tonfisk med makaroner , min personliga favvorit . kanske inte låter så frestande . men urgott om man gör det på mitt sätt . mums fillebabba ;) . nu ska jag .. jag vet inte :S , haha . tänkte avsluta de här inlägget ialla fall . eftersom jag är helt tom på saker att blogga om . vad ska man skriva när inget har hänt lixom ?
jag kanske kan skriva lite om den kommande veckan ?
aa , så får det blir . det händer ganska mkt rulit i veckan .

imrn , måndag så skulle jag va med anton , inte hos mig hoppas jag (A) . haha ,
tisdag så slutar vi sent , bläää . sen missar jag fotbollen på kvällen . eller inte misaar , men jag har ju vart förkyld och är fortf det , så jag får inte träna . sjukt boring .
onsdag så ska vi på ngn studiegrej till naturhistoriska. så vi missar typ dansprovet och vår håltimme , plus att vi bara får tio minuters lunch innan tåget går . så alla är typ jättesura för de . sen på kvällen så är det också träning som jag inte kan gå på .. , tråååkiiit . självklart får man inte glömma att rakel fyller år då också .
torsag händer inget typ .. , om jag minns rätt . hanna & emma åkermark fyller år om jag inte fått fel datum . aja . vi får hoppas att jag fick rätt där .
fredag så äre det clara som gäller . det var evigheter sen vi umgicks utanför skolan . tusen år sen alltså !
lördag så är det fotbollsgala . men den krockar , men en anna otroligt viktig händelse , så jag vet inte exakt hur det blir med det ..
söndag så är det träning på morronen , och den SKA jag gå på ! . jag är trött på att sitta inne och dega . kanske går även går på onsdagsträningen om jag får .

nu får jag nog lov och skicka de här innan jag tråkar ut er alltförmkt . haha ,
ha det bra . själv ska jag nu testa min och claras nya hejdå-fras , haha .

peace , love , ice cream och clara .
haha :D , den äger .
hur har eran söndag varit ?

gott & blandat på en lördag

hej där i vintervärmen ..
nu står brorsan i dörröppningen och dampar på mig för att jag ' låter för mycke när jag knappar på tangentbordet ' . mhm , moget ? men ni nya taktik är att ignorera hnm typ inte ens svara eller reagera när han är med . funkar , fast han blir jävlit frustrerad när han inte lyckas komma åt mig . tss .. , igår kastade han sina 50 enkroner på min när han totalt lacka loss för att jag råka ta hans saft (?) . så jag skulle plocka uppp dom . jag accepterade de för att slippa bli misshandlad och efter en halvimma så var hans femtio enkronror i prydliga högar . haha , han har en jävlit kort stubin . bra förebild också.
hursomhelst . över till det lite mer intressanta .
förlåt för att jag inte har bloggat.  men jag har ärligt talat haft mycke att göra. i torsdags så hade jag inte tid . inte i fredags heller . och hela dagen idag och igår typ så har jag hjälpt mamma att städa , handla och laga mat . vi hade nämligen en fest här idag . kulkul . det var en amerikansk högtid i torsdags . tacksägelse om ni vet vad det är ? . aja , det var typ när dom första vita kom till amerika.
sen så har man ju fastnat en del i telefonen med clara.  vilket har varit rulit . men hon blir bara segare ocg segare . haha nej , så ska jag inte säga . clara är någorlunda smart om man bortser från allt som hon tror är snilleblixtar . hhaha . jag har provat en ny funktion som har med blogg at göra ; bloggkoll , jag rekommenderar det . istället för att varje dag skriva in alla bloggadresser så är det bara att klicka sig in på hemsidan och se vad folk skriver . man kan även kontrollera sin egen blogg därifrån . så , det får bli dagens rekommendation .
och en dagens wanted ? . hmm .. det får väl bli julafton . det är det bästa som finna med snö vinterkänslan och julen. det är den bäst tiden på året . ser verkligen fram emot den kommande månaden . just nu föreslog mamma att jag skulle sätta på en film eller ngt från anytime . men vi får se hur det blir eftersom att alla är halvtrötta nu efter alla har gått . men ikväll hade jag kul. det blev inte så många iår ( en tradition inom ngr av mammas vänner ) . bara ngr st , alla ringde igår och var typ sjuka , tänkte ringa clara och fråga om hon ville haka på men tänkte att hon nog inte hade träffat hennes pappa på ett tag så jag lät henne slippa undan . en bra sak med denna högtid är dårå den goda maten . herregud asså . så sjuukt gott . massa olika saker som man bara äter en gång varje år .
nu börjar jag bli lite trött på min brusha eftersom han har börjat med ngn ny variant ; han kommer och öppnar dörren , ställer sig i trösken och nynnar . sen går han , lämnar dörrn öppen , jag stänger men efter ngn minute så mkr han och öppnar den igen . asså aaa ! jag pallar hnm inte mer . nu sitter dom på vid den andra datan och letar efter en bra fiml dom skulle se . ska snart försöka bli uppdaterad , yyes , jag hittade nyckeln som passar till min sovrumsdörr satt nu lär jag inte bli störd mer ikväll . jag ska nog säta mig och läsa lite . inte likt mig , men annars hänger inte min hjärna med . men jag vet inte . är bara sugen på att va lite duktig , dock inte diska haha . men ag är så himla trött . jag ska nog bara byta om , tvätta ansiktet och sen sussa . imrn bitti vill jag verkligen snarka länge . tänker inte gå på träningen imorron eftersom jag är otroligt förkyld . men det blir lite bättre iaf . inte ont i halsen längre , men hostan hänger kvar . åååh ! jag vill träna , typ springa och röra på mig . automatiskt blir det ju att man sitter inne i denna vinterkyla. och eftersom att jag inte har gått på träningarna ett tag nu eftersom jag har min jobbiga förkylning . nu ska jag kolla på fimlen . vet inte riktit vad den heter . men den verkar bra ;) . jag uppdaterar mer imrn. juste ! tråkit att johan fick åka ut i fredas . fast uppriktigt sagt så kunde han ju faktist inte sjunga ? . tycker att anna skulle va kvar ist. men nästa fredag ska faan robin åka . han suuger . okej , de gör han inte . när han sjöng ' the dock of the bay ' så var han överraskande duktig . men alice och kevin ska vara i finalen . där jag hoppas alice vinner . men kevin är väl den givna vinnaren ? . vad tkr ni ?
ha det så bra . - bara 18 dagar till min dag ^
hårdakramar

coolt , exakt nu är klockan 00:00 , haha . det händer ju ofta , varje natt . men skulle bara observera det ;) .

STRESS OCH SKULD

hejsan !
gud asså . jag har inbte bloggat på ett tag nu, men jag har verkligen inte haft tid ! verkligen inte ! eller , jo i tisdas . jag var hemma åd och va sjuk . men det bästa man vet är inte att behöva anstränga sig för att tänka . haha , japp , så lat är jag . men vi har engelska prov imorron . jag har pluggpluggat . haha , det va inte så svårt . det tycker inte jag iallafall . men fråga anton . haha , det gick ju bra ? när som helst kommer clara ringa och dampa på mig för att jkag inte svarar på msn , haha , oops ! jag kan nog fatta. hon har skickat tusen vibbar och de ända jag har skrivit är typ hej . haha plus att det blir värre med hennes anfall också . www.hhah.blogg.se/ checka in . och ha det i minnet att jag är den stolte skaparen till hennes design. clara är ju så oteknisk att man måste fixa de åt henne . tss. men man måste ju passa syrran. wehee , seriöst ? va la pappa i middan . känner mig flummig på ngt sätt. de kanske va den sura mjölen ? ahah , eller min förkyldning. aja , säkert ngt som clara fått ärva och nu får jag också den egenskapen . japp . de hänger ihop också . hörni ni får faan ta och kommentera mer (A) . läste denise blogg här om dan och hon hae typ minst fem kommentarer på varje inlägg . tss , ska be henne lägga ut en länk till min blogg där . jag måste fråga henne om hur man får in en ipod i bloggen nu igen. asså , jag vet hur man gör den . bara inte vart man ska klistra in den på html .
nu ska jag påbörja min dagliga älsklingsvana. göra mitt för alla grannar som tkr jag hostar för mycke. nämligen sussa. det är det bästa som finns . fast jag blir så jävla lack på mig själv ibland. jag har tjatat om de ngr ggr nu för ngr men skitsamma . hur som helst , helt seriöst , jag har verkligen nån slags mental väckarklocka . för varje morron , år ut och år in sen jag började i bergtorp så vaknar jag exakt mellan sju och tio över sju . helt amazing . så på en helg så måste jag då få hjärnan att drömma om på nytt vilken är störande ibland när man har ruliga drömmar . haha intessant . men ibland är det ju bra om min cpväckarklocka inte funkar vilket händer då och då .. , ironiskt , för tio över sju är när jag senast måste gå upp för att hinna med min buss . fast då hinner jag inte äta så bra frukost , kastar i min ett glas yoghurt bara medans jag sminkar mig . haha , bussen brukar gå halv . det tar fem minuter att gå . japp , är stolt . haha , men för cajsa tar det typ tre timmar MINST . man ringer henne klockan nio och sen klockan ett så ringer hon tbx . och då ba , aah . men jag måste fixa grejer . så när hela dan gått och när det blir mörkt så träffas vi . men bättre sent än aldrig ju ?
aja. jag måste verkligen få igång min kamera snart . jag lackar (a) . önskar min en ny till jul , men det kanske är onödit eftersom min fnukar bara att man bara kan ta typ 30 bilder på två batterier . så jag ska skaffa laddningsbara ;) . men jag vill hellre ha en ny mobil vilket jag verkligen har behov av. seriöst snart ramlar knapparna av . för er som inte vet så har jag en v800 från år 2000 som suuuuugeeer . haha , not joking^ .


Dagens Wanted :
fler halstabbletter eftersom Oscar snodde mina sista på svenskan -.- , haha .

dagens rekommendation :
Läs serien twilight . jag har själv inte läst den eftersom att den är utlånad i skolan och typ tusen personer står i kö .. , men aja. sen skulle jag vilja läsa ' i taket lyser stjärnorna' . den verkar bra . haha , otroligt asså . hur kunde jag blir 6 % boknörd ? haha . men iförsig , jag trodde pelle svanslös utspelades i Tyskland . okej de va en lögn . haha , uppsala sårå . haha , stolt . men jag är inte världintresserad utav böcker . bara riktit bra böcker , och just nu så har det flygit in typ 8 böcker samtidigt . och alla är utlånade . palla , jag ställde mig i kö för alla , eller , dom som var serier ställde jag bara mig i kö för dom första . fiffit ;) . just nu läser jag en bok som heter vägen till himlen . den e sorglig . juste ja , de va dagens rekommendation . haha , men läs twilight . det är första boken på en serie . den heter twilight på engelska . ettan heter om jag kunde drömma , tvåan heter när jag hör din röst och trean heter ljudet av ditt hjärta . konstit , för på engelska heter ettan twilight och tvåan heter moonlight nånting :S , aja weird . läs dom ! tror även twilight har kommit ut på film

nu ska jag sussa. men jag lovar att blogga imorron . då ska jag va med anton efter skolan . han envisas om att vi va hos mig men nejdu . keep on dreaming. haha . hare gött .

hårdakramar

test is festis

ett litet test ..

Lovar du att vara ärlig? jag lovar.
Du heter: Lucy Erin Mokary Albinsson
Låt just nu: what have i done ?
Om du röker: nej
Beroende av: internet
Favoritkaraktär(er) i film: ingenaning
Vem behöver du mest just nu: anton och clara
Vad tror folk om dig: jag vet faktiskt inte
Stämmer det: eh ?
Vad får du oftast komplimanger för: mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon: va söt du är !
Hur imponerar man på dig: haha . skämt
Brukar du skratta för dig själv? hah japp
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? clara - älskar dig lushan
Vart bor du: kyrkby / vallentuna
Trivs du där: aa .
Äger du några converse: nej
Festar du mycket: njee
Vad har du för mobil operatör: telenor suger !
Är du allergisk i mot något: pollen  
Nästa mål i ditt liv: jag vet inte riktit .. få många julklappar . haha
Hur svarar du i mobilen: hej de e lucy
Vem ringde du senast: clara
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: aa , desamma . hejdåå  
Antal sömntimmar inatt: nio
Sov du ensam: ja.
Tycker du om din pappa: det är väl klart !
Brukar du komma i tid: nej ... typ aldrig
När mår du bra: när nån nära ringer
När blev du fotad senast: igår kväll
Vanligaste färg på dina kläder: hm , brun , bit , svart , grå blå . haha tråkiga färger va ?
Är du smart: nej
Är du aktiv i skolan: inte ett dugg
Vem/vilka saknar du just nu: LINNÈA TULLBERG ÄLSKLING
Favorit dryck på morgonen: mjölk
När brukar du gå och lägga dig: olika varje dag
Är du blyg: jag vet inte . typ inte , kanske lite ibland
Vill du hellre ha mail än brev: jag vill ha mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: japp det gör jag !
Har du spytt offentligt: har aldrig hänt
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: jag vet inte.
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Vem/vilka har betyder mest i ditt liv: pojkvän , vänner & familj
Är du nöjd med ditt liv: aa . faktist ganska 
Är du bortskämd: nej. tycker inte jag iaf

hårdakramar

finished

så . så var man klar , vilken blev bäst ? den jag ha nu , eller den jag hade innan ?
      
vad tycker ni ?

rörigt

hej.
skulle bara säga att jag gör om designen . vad tycks ? är inte riktigt färdigt ännu. men snart så . aja , ni får klara er . ha det ra så länge
hårdakramar

sjuk

hejsan .
just nu sitter jag i min säng med pappas laptop. jag har typ feber eller nginfluensa. usch usch. dagen ser väldigt tråkig ut . kommer väl fastna här hela dagen. jag orkar inte skiva så mycket eftersom jag ä sjukt trött . jag har typ tappat all min enegi och blir anfådd av minsta lilla rörelse . igår så var det verkligen jättekul (a) . ni får tyvär inte se ngr bilder eftersom jag såg så ful ut (a). ha en bra söndag .
hårdkramar

iskall lördag

hejsan mina fans.
ofta ni sitter inne på en lördag och läser min blogg ? haha . egentligen , ofta jag sitter inne framför datan en lördag ? . tss , hela förmiddan har jag haft fullt upp asså ! jag gick upp halv åtta för att spela fotbollsmatch . när vi kommer dit är planen täckt med två dm tjock snö. alla föräldrarna tar fram ngr spadar och börjar skotta. efter en halvtimme så är halva planen framskottad. men vi hade inte tid att skotta hela så vi körde sjumanna istället. de va skithalt. man kunde knappt springa. efter halvtid blåste dommarn av matchen för skadoriksken va för stor. vi ska spela om matchen ngn annan gång . fan asså . haha , jag ville verkligen ha sovmorron (a) . när jag kom hem så sa pappa åt mig att skotta uppfaten innan jag ens kommit innanför dörren . jag började skotta och när jag tillsut kom in så va jag helt frusen . sen tvinga pappa mig att gå med en massa porslin till mamma . och sen äta lunch där . sen när jag precis skulle gå hem igen sa han åt mig att jag skulle gå förbi ica och köpa ngr saker . man ba hallå ? jag är ingen hund , haha . nu ska jag göra iordning mig till emma & lovisas fest ikväll . jag ska va hippie . yeah , haha^ keativt av mig. hare så bra
hårdakramar

ännu ett test

1. Ta fram din mobil
2. Kontakter
3.Svara på frågorna,

Är du kär i nummer 7 ?
danne - gud nej !

Tycker du om nummer 10 ?
Denise - såklart

Har du någonsin varit kär i nummer 15 ?
Erika - haha im in love ^

Har du kramat nummer 20 ?
Kundtjänst - haha nää

Har du pussat nummer 25 ?
linnèa - ja. JAG SAKNAR DIG

Har du hånglat med nummer 30 ?
Malin - nej tss

Har du träffat nummer 35 ?
mamma - haha ja ..

Tycker nummer 40 om dej ?
sanna - ja de kan man väl hoppas

Har du varit hemma hos nummer 45 ?
vicke - neej

Säg en mening om nummer 50 !
<3 anton - JAG ÄLSKAR DIG

paus och katastrofkväll

jag sitter och hatar mig själv nu för att jag typ har förstört hela kvällen . för två timmar sen skulle jag göra gröt. och sen blev bränd och jag slösade väldigt mycke som fick slängas. kastrullen är fortförande inte ren och kommer nog inte blir de. jag fick damp eftersom jag hållt på med de en timme och göra hemalagad risgrynsgröt . jag bestämde mig för att göra en lätt mannagrynsgröt för jag var lixom sugen på gröt. jag bränner den igen och kastrullen e paj. go lucy. så stor skuld nu asså. inte kul när pappa kommer hem. köket ser ut som jag vet inte vad. fanfanfaaaan! nu ska jag försöka diska kastrullerna. haha , fattar ni ? KASTrullerna . hahaha . man tkr nog det är kul, bara man har lika dålig humor som jag.
hårdakramar


ett test .

1. Fullständigt namn? - Lucy Erin Mokary Albinsson
2. Exakt ålder? - 12 år
3. Vart bor du? - Täby Kyrkby
4. Bor tillsammans med? - pappa för tillfället och mina bröder
5. Husdjur? - nej
6. Färg på ditt hus? - vitt / gult
7. När är du född? - 1995
8. Klass? - 7E2
9. Vilket år tar du studenten? - hm ,
10. Något jobb? - nej
11. När ska du sova ikväll? - när jag är trött
13. Duschat idag? - ja.
14. Kramat någon idag? - japps
15. Pussat någon idag? -  haha , aa
16. Vad har du ätit? - lunch på palmaz pizzeria och gröten kokar
17. Dagens klädsel? - jeans och tajt tröja. just nu myskläder
19. Dagens sötnos? - pojkvän anton
20. Dagens roligaste? - täby c och hemma hos anton
21. Har du många vänner? - Japps
22. Hur många har du pussat? -
23. Vem kramade du senast? - Anton
24. Hur många vill du ha sex med? - lol
25. Hur många har varit otrogna mot dig? nej
27. Har du pojk-/flickvän? - japp . anton medbo <3
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Clara
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Clara - MMS , haha , antons va skön. älskar dig <3

SENASTE:
1. Personen du tänkte på? - Anton
2. Personen du var kär i? - anton , är fort.
3. Gången du spydde? - vet inte . innan sommaren iaf
4. Gången du grät? - ngr vekor sen kanske
5. Pizzan du åt? - smakade av lovisas idag (a)
6. Gången du var i Göteborg? - 5 år sen :S
7. Gången du var i Stockholm? - jag bor i stockholm ?
8. Gången du var full? - dricker inte
9. Gången du var hög? - brukar inte bli hög
10. Personen som såg dig gråta? hm , kommer inte ihåg. ngen tror jag

ANTAL:
1. Personer du älskar? - många . mest anton och clara.
2. Personer du hatar? - hm . Danniella (a)
3. Personer som sagt jag älskar dig? - många.
4. Personer du myst med inom en 24-timmars-period? - venne.
5. Glassar du ätit på en dag? - en idag .
6. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Chris Brown i januari med clara .
7. Gånger du haft minnesluckor? - många ggr
8. Piercingar har du? - två .
9. Personer du saknar just nu? - två.
10. Gånger ditt hjärta brustit? - massor med gånger

lonely friday

tjolahopp alla läsare
jag sitter och snackar med anton och clara. kulitkulit . jag är ensam hemma hela kvällen , så det är fett skönt. just nu lagar jag gröt , haha strange . men det är jättegoodi. ska sätta mig framför tvn och kolla på idol klockan åtta. det är det bästa med veckan. idag så var jag med anton. vi hade lika kul som vanligt . vi hann tyvärr inte göra så mkt eftersom hans träning började fem. men det var kul ändå. nu ska jag gå ner och se om gröten är klar , jag lägger in ett mobiltest senare. harebra sålänge
hårdakramar

badkrukor i sammhället.

hejsansvejsan.
jag kom precis hem från täby c. jag var där med erika helena och lovisa och åt eftersom vi precis hade badat i tibble. idag har det varit världens längsta dag asså ! helt sjukt . clara hade simmning hela förmiddan , satt de va väl tråkigt för mig . men de va väl kul för henne.  jag gick av bussen och gick hem och de tog fem minuter . och nu är jag stelfrusen i fingrarna och kan knappt skriva nåt. imorgon så har vi sovmorgon, för då är de vår tur att komma till tibble. vi slutar ungefär klockan 10 nåt ? då har  vi tre timmar tills lunch . yyes , sen två lektioner och helg klockan tre . då ska jag vara med anton , jippi. jag saknar honom väldigt mycke . nu ska jag ringa amanda och så ska vi bestämma vilket tåg / buss vi ska ta morgon , sen kanske jag slår en pling till anton och clara. vi får se hur social man hinner vara ikväll. jag måste städa rummet också . det ser ut som ett bombnedslag. haha , not kidding ! jag kanske borde sätta igång. ha det bra
hårdakramar


kulturkvällen

tja ,
 jag kom hem för ett tag sen , nu ska jag sussa , började skriva ganska sent . jag är sjukt trött . så gonatt på er . imorgon så får jag skjuss  till skolan förresten. det var jättekul på kulturkvällen . clara jag och anton hade the time of our life ! . haha , i never forget . sussa sött på er . så bloggar jag mer imorgon , de kanske blir lite senare inlägg eftersom jag slutar fyra , och ska till tibble och simma på eftermiddan men helena och erika och elli tror jag kanske fler . jag vet inte riktit. på fredag ska jag vara med min älskade anton igen . längtar haha , i helgen så äre match och fest som gäller, träning på söndan , efter det så vill jag försöka umgås med min bästis clara mer.
anton & clara ni betyder friskt mycke . haha
hårdakramar

boknördstestet

tjabatjena.
jag hittade det hä testet på ngn sida .
och jag är 6% boknörd . haha, jag hatar läsning (a) ..
hejsvejs

tyck till i min blogg

rubriken säger det jag menar .
ni får gäna kommentera mer och skiva ner allt från kommentarer till frågor och åsikter. ska jag ta bort ngn av dagens ? lägga till ngn , byta designen förbättra nåt . just tell me. nu ska jag fortsätta vara social , jag kanske lägger in ngt till test . vi får se .
hårdakamar

2008 19 november v.47 onsdag 15.10

hallåj gott folk.
jag kom precis hem för vi fick sluta 20 minuter tidigare drf att vår mentor skulle fixa till kultukvällen .. , mina bussar va otroligt bra tajmade och jag behövde inte vänta ens en sekund på ngn buss. det är skön när det händer, ivarje fall , just nu äter jag yoghurt eftersom dagens luch inte va så mättade. men den va god. ikväll är det kulturkväll occh jag önskar att jag aldrig skulle ha lämnat in mina fula arbeten. fyy på mig asså . haha, är inte direkt stolt . tss. jag vet inte om jag pallar gå. isf så tänker jag inte stanna hela. jag tänkte va duktig och göra min engelska , men sen kom jag på att den va hos mamma. så den får göras på måndag iallafall. nu tänkte jag leta lite på internet efter hippiebilder. jag tänkte vaa det på emma & loviss 50 och 60-tals fest . vi får se vad det blir för roligt. ha de bra så hörs vi snart igen.
hårdakramar


en lång tisdag

tjafaan .
jag kom precis ur duschen och nu sitter jag och gaggar med clara i telefonen . haha självklart får alla damp för att jag aldrig svarar på msn . men nu tvingar jag henne att sluta ringa . ahaha. jag skrev ett ionlägg innan fotbollen , men mitt internet stängdes ner , så jag orkar inte skriva om hela dagen idag. sry . haha . flaska också , som min kära clara brukar säga . det är faktist så att imorron så har jag inte sovmorgon så jag ska försöka avsluta nu. det blir kort idag eftersom jag redan skrivit men de kom inte fram . jag skriver om det i morgondagens inlägg isånnafall . men ni kan ju vänta eller ?
juste ja ! tyckte ni mina 'tester' va roliga ? ska jag lägga in flera sånna ? va inte rätta för att tycka till, okej ? det är bara roligt att läsa , och om ni har frågor så lovar jag att svara ;) . okej . men vi får drömma sött och sova bra. själv kommer jag snarka som en gris . haha.
hårdakramar


GODMORGON

godmorgon gott folk.
just nu sitter jag och sminkar mig . är ganska morgontrött . älskar atta vakna och känns att det är kallt i luften men varmt innan för täcket .haha , misstolka mig inte nu . men iaf nu ska jag äta frukost satt de blir inte världens längsta inlägg. yyes, sovmorgon idag :) . i love it . haha vi har ganska många sovmonar men sena dagar. förresten.. jag skrev ett inlägg till bloggen igår , men det försvann när jag skulle publicera. så jag pallade inte skriva om de . haha , men gonatt i efterskott ganske man kan säga ? tss .. nu fryser jag ganska rejält så jag tänkte byta om från pyamasen till mina vardagskläder . hmm .. vad ska man sätta på sig en tisdag morgon då ? det får väl bli ngt . nu ska jag skynda mig lite . ska se på vakna med the voice , fast missade början eftersom jag gick upp en timme senare . aja ,
hårdakramar från den lyckligaste i världen

GOOD NIGHT PEOPLE!

nu tänkte jag börja byta om till pyamas och en massa sånt . fick en fråga av min kära lilla erika om hur jag pallade gå upp på monarna. asså jag byter om och en massa sånt. men jag skriver precis innan jag kröp ner . tillskillnad från nu. har en massa kvar att fixa. okej . clara hälsar. nu ska jag stänga av och sussa.
hårdakramar

roliga tester

hejsan,
jag tänkte lägga in ett sånt här roligt test eller vad man ska säga , lägger in ett par stycken . det är ju alltid kul ? :)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
ok , jag kommer, älskar dig <3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
du kanske la på där...
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
kommer du logga in igen ida , puss sötnosen<3
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
det funkar inte att ringa<3
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
men jag måste lägga mig . puss . loggar in imorron
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
IDOL-TV, ringsingnaler och sköna klipp på sveriges offifiella IDOL-sajt: http://m.tv4.se/idol
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
ok , synd för dig, haha , då ses vi väl snart?
8. Vad vill du höra mest av allt?
nu har passport landat även i Thailand! Ring till sverige för samma minutpris som hemma (plus 17:95 i uppkopplingsavgift och startavgift ca 59 öre) från hela 35 länder. blir du uppringd betalar du bara 17:95 var 20:e minut. teckna passport genom att SMS:a PASSPORT till 222. Hälsningar /telenor
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
hur går det? :*
10. Din mest romantiska replik är:
Ring Eurovoice 888 du har 1 nytt röstmeddelande. om du befinner dig i utlandet ring +46708222888.


haha , väldigt roliga sammanträffanden . tack för alla tusen sms . haha. ni vet åttan ? haha , jag fick ngt sms om att jag va i thailand typ . satt jag ringde skitdyrt hela den dagen . sen gav dom sig. haha .
okej , en till eller ?
här kommer ngt med en massa namn.
OBS !
 fula namn han uppstå !!!


1. Ditt namn: Lucy
2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle): Lucizzle
3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska): blue dog
4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor): Erin lokevägen gläntastigen (A) haha
5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de
tre första bokstäverna av din mammas förstanamn): Alblukim
6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg och din favoritdricka, på engelska): pinkf anta exotic thrill
Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn): Kathrine
8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina gosedjur): Blackpinglan

haha den andra är cepe. fuck va fula namn . haha ^

hårdakramar

I<3MONDAY

hejhopp!
idag så känns det som om det kommer bli ett långt inlägg, eftersom jag inte bloggat på ett tag, plus att mitt nya tangentbord är superskönt att knappa på . haha. roliga intressen va ? men jag har faktist ursäkter till varför jag inte har bloggat på så jättelänge. okej, jag kanske inte ska va för hård på mig själv, jag bloggade ju igår kväll. aja . nu ska jag kanske börja berätta så inte detta inlägg blir flera mil långt .
jag hade ställt veckarklockan på 6.00 , och gick upp 6.45 , så snoozeknappen känner sig nog ganska träffad just nu . haha. jag gick upp och åt, sen sminkade jag mig, och märker att jag fått typ utslag eller ngt på min kind. jag trodde de va finnar, så jag fick småpanik. jag försökte med concealer men det hjälpte inte. så jag dog bort de för de såg miffat ut , de va typ mörkare på vissa ställen. aja, jag började ta bort med vatten, inte sminkborttagningen , för då skulle jag antagligen se röd ut där , iaf. sen körde jag på med pudret och så fastnar det , även fast jag hade väntat för att vattnet skulle torka i typ tio minuter. iaf , tillslut blev det dugligt. men det var lite kalabalik hod mig imorrse , eftersom jag skulle hinna med att packa mina grejer och ta med dom till pappa och hela  tjaffset. jag rusar till bussen och missar den med typ två sekunder . kul ! jag satt där och väntade ett tag p nästa buss , när jag bytte buss sen ( japp , jag är lat ) så träffade jag malin . kulkulkul. chockad att jag hann med den bussen faktist . den brukar gå typ två minuter efter min 610 kommer dit . men jag missade ju den som jag brukar ta . men aja . tror inte nån hajar direkt men skitsamma. vi hade svenska. sjukt segt eftersom vi har bokens vecka också . haha , så jäkla komiskt att vår kära bibioteksnörd berit  fors ska va med på planchen också. iallafall , fi har fått oss ngr skratt åt det. men aja . jag läsen en bok som heter 'fotoalbumet' det är ganska bra. även fast läsning är bland de värsta jag vet. men aja. trodde jag bara hade läst ngt kapitel i den , så drf tog jag inte en ny bok, men det visade sig att jag hade läst halva boken ganska exakt. nu har jag bara tretti sidor kvar ungefär . japp. väldigt intessant. erika som sa att jag skulle tröttna på att blogga igen. hon hafde väl en poäng . men i ett inlägg om ngr vekor så ba haha erika sucker . närå . tss . iaf sen hade vi idrott men eftersom dom håller på uppe på taket så kommer de ner typ sand på oss , så vi va och kollade på en film som hette 'när olyckan är framme' de va ngn om första hjälpen och allt de där . jag HATAR sånt. asså de va ngn som blev medvetslös och jag får svindel. när jag kom ut där ifrån så hyperventilerade jag i minst en kvart. usch , jag ryser vid tanken av sånna saker asså. sen hade vi so vilket var ganska tråkigt . själv satt man och knaprade på risenta under hela lektionen trodde jag skulle åka fast men aja. jag hade tur den här gången. sen hade vi lunch och det var ju typ bara äckliga rester. sen drama och det är ju alltid lika skojit. sen hade vi EQ där vi skulle läsa igen. sen slutade vi ! fattar ni !? vi slutade 14.05 . I<3MONDAY helst seriöst bästa veckodagen . haha , iaf . efter det så satt jag och väntade ett tag i skolan på att anton skulle sluta . helena och johanna höll mig sällskap. tillslut slutade anton och vi drog hem till mig. jag tyckte ju de va tråkigt att va hemma hos mig. men jag var lättövertalad . annars så var det grymt kul anton <3. men tiden bara flög som på en flygande matta. haha bra fras . men efter att ha följt anton till bussen så gick jag hem till pappa. jag kunde inte gå in på datan då eftersom min brorsa stulit mitt tangent bord . men nu fick jag tillbaka de . just nu chattar jag men erika och anton och en massa fler. fy vad många vibbar alla måste skicka. haha , har inte kommit in på pea ännu. nu ska jag inte skriva så mycke mer .på torsdag ska jag till tibble och bada med erika och helena , kanske anton , vet ionte hur de ser ut just nu. på fredag har vi simmning på morgonen och efter det så har vi TRE TIMMARS LUNCH !!!  japp. helt korrect. juste ja imorgon så har vi sovmorgon och data , yyes
nu ska jag försöka va lite mer social av mig för erika har damp för att jag inte svarar.
hårdakramar

SUSSA SÖTT

tjatja, kort inlägg nu .
nu har jag gjort hemkunskapen och haft mitt lilla spa . otrolig hur mycket det gör . nu ska jah försöka stänga av.
sussa sött och ha det så bra.
hårdakramar


söndag eftermiddag och en rulltårta

tjaba tjena hallå ! haha , kände för att använda ngn rolig fras.
aja , jag sa att jag skulle vara hemma omkring två . så blev det ju inte . mamma och jag rusade omkring i täby centrum för att hitta en massa grejer. vi åt där också , på Sandy's och så blev det en kycklingcurrypasta . supergod. sen tog vi tåget hem. jag kom hem ngn gång omkring halv fyra. sen duschade jag och senare ska jag ha litet spa. superskönt . jag har hemkunskapsläxa tills på tisdag också .. ska baka rulltårta. så jag måste sätta igång när som helst om jag ska hinna med att blogga senare igen (A).

dagens inköp: 
nagellack rödglittringt depend - Lindex 25 :-
nagellack  marinfärgat - Lindex 39:-
nagellack cover - Lindex 39:-
cykellås - Clas Ohlson ? :-
och en del mat.
  

japp, en del nagellack trilla ner i påsen . haha , den rödglittriga färgen kanske låter lite barnslig på nåt vis. men den är perfekt till julen. jag hinner inte lägga in bilder nu , men det kommer senare.
hårdakramar




 


GOOD MORNING SUNDAY

hallåhallå! idag så blir det tyvärr ett ovanligt kort inlägg.
aja , ni får klara er . just nu sitter jag i underställ i väntan på att mina benskydd dyker upp . så jag kanske borde ta och leta nu. men nu får jag gå mot slutet av inlägget , jag måste nämligen äta frukost och sätta upp håret etc. tåget går 10.45 . jag blir väl tillbaka nån gång vid halv två - två. det beror på om jag blir hämtad eller inte. men nu tickar klockan på. så ni får ha det så bra och så bloggar jag mer senare .
hårdakramar


Last one..

tja. det här blir antagligen sista inlägget för idag ..
jag gör inte så mkt , men tänkte kolla på film lite senare , vi har nämligen telia , satt vi kan kolla på sf när vi vill
asså typ hyra film . sf anytime heter de , fast det finns inte direkt dom nyaste filmerna. jag va inne och kollade förra veckan och då var 'hairspray' den nyaste. haha , dom är lite efter , men de finns ändå ett par bra filmer. just nu sitter jag med min ansiktsmask och pratar med en massa kusiner och släktinga från USA via skype. coolt. dom är väl rätt sociala av sig .. schysta och så . idag har jag som sagt inte åstakommit så mycket. jag hann aldrig gå på en promenad som jag skulle göra. jusy nu sitter jag och dricker te , och ÅRETS FÖRSTA PEPPARKAKOR ! haha . de kanske inte är lika nyttigt som en promenad. men det är gott. jag känner att migränen börjar lossna lite . men jag har fortfarande ont i huvudet , men mår mycket bättre.
nu tänkte jag hitta på ngt. kanske chattar och vara lite mer social av mig . för just nu är det en massa som klagar på att jag inte svarar och skickar vibbar. jobbigt jobbigt .. det blev inte så märkvärdigt inlägg idag men det är ialla fall ngt för er att läsa och kommentera . gör de , inge kul att skriva för en tyst. imorgon ska jag röra på mig och vara riktigt utvilad tills på måndag.
sussa sött så skriver jag mer imorgon. lägger ut bilder då också om jag hinner, ska bara få igång den förbaskade kameran.
hårda kramar

en bortslösad lördag.

tjolahoppsansa !
nu har jag kommit till rätta med min design efter hårt jobb . vad tycks ? jag stör mig fortförande på dom där jäkla lila länkarna , hur tar man bort eller byter färg ? . har letat igen htmlmallarna tuusen gånger . aja . nu orkar jag inte bry mig mer om det idag iaf ;) .
jag har verkligen slösat bort hela min lördag. ganska sur på mig själv nu. haha , den bästa dagen i veckan , så ska man må illa . kul ! jag har för det mästa legat i sängen och trögat , förutom att jag har fixat bloggen också. jag kanske ska gå på ngn promenad ikväll , för jag har inte rört på mig alls idag. jag kollade på idol i mobilen . jag ÄLSKAR det. iaf , nog tjatat om min tråkiga lördag .
imorgon vet jag inte riktit vad som ska hända . jag har fotbollsträning på morgonen. vi får se om jag pallar , behöver och vill gå på den , men jag har haft sjukt ont i halsen i veckan . de är säkert en infuensa som brottas med mig . vi får hoppas på det bästa . nu tänkte jag gå och hjälpa mamma med maten . couscouc med kyckling. mums.
blev inte världens längsta inlägg, men ändå , försöker blogga så ofta jag kan ;) . snälla snälla snälla tipsa mig om hur man fårt bort dom där länkarna . jag hatar dom där (A) , mitt på headern lixom .
juste ! glöm inte att gå in på linneas blogg, live från indien (A). haha. jag saknar henne otroligt mycke, ni skulle bara veta asså. det går verkligen inte att förklara hur tomt det känns.
linnèa vi tänker på dig.
nej nu måste jag gå .. hare bra snorungar !
hårdakramar

Sent ute med fredagsfaktan

Tjena på er alla som än sålänge vet att min blogg existerar.
igår vare fredag , och jag var med om ganska mycket.
först gick jag som vanligt upp och sminkade mig , no dig deal. när jag kom till skolan började fredagen med engelska , jippi lixom . efter engelskan så vare matte . alma skulle bevisa att de va svårt att slå henne , haha . så hon sulade hennes fot på mitt smalben. haha. den kom oscar och danne , och dom var ju bara tvugna att behöva slå mig på mina nerver. haha, ni ska se hur lila jag är (A)
iaf på matten gjorde jag omprov. jag fick godkänt från början , men ville ändå höja mig. det gick lite bättre än förra gången iaf .
efter de såg jag at tde stod franska på schemat , självklart deppar ju man ihop då . vi kollade på nån tråkig serie 'clemontine' . den e så töntig satt man garvar på sig .
sen hade vi kör och lunch , det man ser fram emot hela veckan . den längsta lunchen i veckan (A) . sen no . och seriöst , de var en lektion man sent glömmer! . 
vi hade vikarie som hette Edwin , hnm har vi haft ett par ggr . jag tkr han suger . vet inte ens vad vi ska göra. men ibland är de ganska skönt o han hnm. lixom en fredag eftermiddag (A). iaf , han rabbla upp ngr sidnummer o ba okej börja jobba nu. dom ända som verkligen gjorde de va typ erika sanna och anna och helena lite tror jag också . iaf , själv så va ju jag och johanna upptagna med att smita ut utan att han märkte oss . de gick väldigt bra . han är ju hur pantad som helst (a).
haha , gustav och oskar va upptagna med deras ficklampa , evangeline ritade , amanda o mikaela hade ngn tävling ( helena också , men hon fuska så i slutändan fick hon inte va me ^ ) . men mest så sprang helena runt och spelade upp ' the achmed song' om och om igen på sin mobil. haha :) . det va rent sagt ut KAOS .
när de vaf me minuter kvar och helena stuckit hennes mobil framför näsan på edwin ngr gånger så gjorde erika misstaget att ta upp den för att ta emot ngn fil helena skickade . edwin fick damp på erika och tog hennes mobil. jävlit orättvisst med tankte på att jag , helena och en massa andra suttit med våra mobiler hela lektionen.  aja , tillslut fick hon tillbaka den .
sen hade vi bild och sen slutade vi . helena hjälpte till med min bild och förstörde den !!!! , haha nejrå . de gjorde hon absolut inte.
efter bilden så slutade vi och jag och helena kutade för att hinna med 11-över tåget. vi va tidiga när vi kom satt jag blev ganska irriterad.
jag skulle till täby c och träffa rebecka , men hon dök aldrig upp. det blev nog ngr missförstånd för vi hade inte planerat så mkt . aja.
jag kollade på klockan och såg att nästa bussen inte gick för ens om en hel timme .
så jag passade på att shoppa lite , så i shoppingbagen så hamnade lite blandat .



INKÖP:
aco cover-stick - apoteket 39:-
ccs facecream - apoteket 69:-
beiga stickade tumvantar - H&M 79:-
blå och vitrandigt ihopgällbart pararly - H&M 79:-
( hittade ingen bild på den , den kanske dyker upp senare , om jag får igång min kamera )


Dagens
rekommendation:
jag har upptänkt världens bästa funktion på min mobil ! . eller , de är inte så speciellt med mobilen , men jag gick in på tv4.se/idol för att kolla på idol dåra , eftersom mamma inte fick in fyran. på hemsidan så kunde man fixa så man surfade gratis på mobilen , eller , de va bara idol hemsidan , men allt jag behövde göra va att skicka IDOLTV till 72 400 . smset kostade 3 kr plus ordinarie smskostnad. given rekommendation !

Dagens wanted:
jag kommer inte på så mycket jag behöver för tillfället ,
med ngt jag verkligen skulle vilja ha är en usb, så otroligt jobbigt att behöva ladda ner låtar två gånger hela tiden . en laptop skulle jag helst vilja ha , men jag tror inte mina föräldrar går med på det . aja , två på listan är en ny mobil . stort behov ! , just nu har jag en begagnad som inte funkar , eller den funkar väl , men ljudet är hemskt och kameran suddig . plus att knapparna fastnar ibland , mhm , precis . jag är desperat efter en samsung touch ! (a) .

nu tänkte jag prova min nya ansiktsmask som jag egentligen skulle prova igår men det blev för sent . jag tänker också sätta mig med en kopp te och kolla på idol .
ni får hare bra tills nästa gång .
hårdakramar


Lördagen med min kära ipren

hejsansvejsan.
det är lördag förmiddag och jag har precis vaknat. eller , inte direkt . men jag gick upp för ett tag sen , och sitter fortförande i pyamas. det ser ut som om det blir en väldigt tråkig dag idag. jag vaknade med extrem huvudvärk och kunde knappt resa på mig . har inte ätit så mkt idag. men jag är inte kungrig. ganska konstit eftersom jag typ inte åt nåt av middagen igår.
det blir ett kort inlägg, för nu tänkte jag försöka röra lite på mig (A).
hårdakramar

Back in action

så sitter man här ännu en gång..
jag har som ni antagligen redan listat ut startat en ny blogg. den här bloggen ska jag faktist använda! jag ska verkligen försöka . jag fattar inte varför jag inte bara kan hålla mig till en och samma blogg , har minst fem styckna. men nu får jag sluta skifta. det har inte funnits så mycket tid till en blogg direkt , men nu känns de som om man kommit mer till rätta. designen är klar. jag satt uppe hela kvällen igår med den. resultatet blev okej. headern ska fixas bara. sen ska jag försöka få bort länken högst upp till vänster "MOKARY" . jag stör mig på den . om ngn vet så tipsa mig.
nio av tio bloggar har ngn 'dagens' . de tänkte jag också ha. men jag tänkte ha 'dagens wanted' och 'dagens rekommentation'.
ska se om jag kan hitta på ngt för dagen nu .
hårdakramar


RSS 2.0