Strejk

Tjenixen.
Sitter här igen och har ingen lust att blogga. Eftersom det är bara skit, och slöseri med tid eftersom jag inte fått kommentaer på flera dagar. Så nu strejkar jag tills det blir bättre. Ingen mening att blogga.

From Ellos

Tjohej !
Nu sitter jag och kollar på OC, gör engelskaläxan och ska äta mellis. Sen ska jag kolla lite på Ellos om det finns något snyggt där. P köpte nämligen ett överdag till soffan där, och vi fick en rabbatcheck på 200 kr. Jag och bror ska dela på den. Vilket betyder hundra spänn var. Och jag har hittat en tröja på går för en hundring, en munktröja. Vet inte vilken färg exakt jag ska ha. Men jag funderar på vit-och grårandig. Hursomhlst ser tröjan ut såhär:


























Kanske i en annan färg. Och om jag skulle köpa den så skulle jag köa den som oversize.
Nu kurrar magen hörni. Men jag skriver ett till inlägg senare, efter middan eller så.


Time goes by

Tjollahopp.
Jag kom hem från skolan klockan halv fyra. La mig i sängen och kollade på OC, kollade på klockan och så är den kvart över åtta. Shit, hur hände det lixom? Aja. Idag på tekniken blev jag och erika inte riktit klara med att kapa allting. Men det visande sig att vi hade fått en bräda för lite. Inte undra på att vi inte fick ihop det .. Aja. Vi får fixa det nästa gång. Orkar inte skriva så mycket om alla lektioner och sånt, ni vet .. Det ämnet, det här hände, sen hade vi det ämnet, inte så intressant, .. Tänkte att det kanske inte skulle vara det roligaste för er att läsa om. Hihi, jag är på bättringsväg här på bloggen. Och när jag ändå håller på, så undrar jag om ni har några önskemål på några dagens eller bara önskemål förövrigt ? Skriv gärna. Nu ska jag se hur det blir med middag, sen om jag hinner ska jag ladda över musik till mobilen. Antagligen bloggar jag inte så mkr mer idag. Orkar inte. Är ganska deprimerad. Jag skulle ha slängt in ett inlägg när jag kom hem också. Men närverket funkade inte, så jag var tvungen att vänta tills pappa kom hem. Hursomhelst. Idag på vägen hem med Tara, Julia och Johanna, så halka jag på isen (precis efter den stolta stunden att jag hade lyckats - trodde jag ) och landade på svanskotan. Nu känns det som om något är brutet eller så. Eller, kan man bryta svanskotan ? Aah, jag vet inte. Men det gör skitont ! Kan knappt lyfta benen. Jag har bara legat ner hela eftermiddan och inte riktit kännt av det. Men det gör fortfarande ont. Suck. svenskaboken väntar.

Datalektion

Hej.
Just nu är jag helt isolerad, jag har hörlurarna på och lyssnar på musik. Inte så intressant. Kurt har glömt att köpa glass idag igen. Jag orkar inte skriva så långt inlägg just nu. Jag är litte irreterad av en viss person .. jag nämner inga namn(Helena). Hihi. Nej då. Hon sköter sig. Jag ska ta bussen hem som går 01. Eller så tar jag typ 11 över, 15 över till Näsby, eller 17 över. Vi får se. Nu kmr kurt, måste se aktiv ut ..

( inlägget skrevs i skolan, men hamnade antagigen som utkast. drf är tiden ungefär en timme för sen )

Can't fall asleep

Hej.
Jag kan inte somna eftersom jag har kollat klart på alla OS avsnitt. Eller, det nya fixas just nu ;). Men jag kan inte somna. Det är en dålig vana, jag vet. Har försökt bryta den och det går sådär. När jag är hos M somnar jag direkt, och det är utan OC eller så. Men grejen är att jag älskar att sova när det är kallt. Och personligen tkr jag temperaturen hos P är alldeles för varm. Aja. Nu ska jag försöka få en blund. Om jag lyckas somna halv tolv så får jag iaf .. åtta timmars sömn. Jag kanske lägger mig och kollar på foton eller läser.


Pictures

Hejsaan!
Nu kommer alla bilder som jag har lovat. Det kmr ta en stund att lägga ut. Men nu har jag varit så dålig på det, så ni får det. ( Bilderna kommer inte i tidsordnig ) 
   
  
   
   
 

Så. Det är en liten sammanfattnig sv sista månaden. Det säger inte så mkt .
Men jag orkar inte förklara. Hur som helst, alla bilder är klickbara. Sen undrar jag också, på vilket sätt laddar ni upp bilder ? Jag måste sitta och klicka bild efter bild, en åt gången. Det tog en och en halv timme för mig nu, helt sjukt. Just därför det inte blir så mycket bilder. Är det bara jag och min dator som är sega? Finns det nåt bättre sätt ? Förlåt också för att filmerna från Laserdome m.m. inte kom. Men det verkar som jag inte kan lägga över dom i mina dokument :S . Aja. Jag får verkligen ta en "to do- lördag" nu i helgen, Då ska det städas, fixas bloggdesign, rensas i garderoben, fixa sminkbordet och en massa mer som jag inte kommer på just nu. Jo juste, skotta var det också .. Aja, nu säger vi god natt .

Kommenterer ?

Runbriken berättar det mesta. Vad har hänt med kommenatererna ? Det gick ju jättebra förut ! Och inte bar för att jag hade en tävling, utan innan också. Kom igen nu! Ni vet när det var typ sju kommentarer per inlägg ? Då var det ju fler inlägg. Fler kommentarer betyder fler inlägg för er läsare. Och kom igen, jag vet att ni läser! Glöm inte att läsa och kommentera även gamla inlägg.


 


Niondefebruaritvåtusennio.

Tabba'! 
Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. Okej, kanske en timme. Jag vet inte exakt, men det är ju skitsamma ? Snart så ska jag på fotbollsträning i näsbydahl. Det är inomhus, vilket ska bli kul. Det är lixom alltid högre tempo i inomhusfotboll typ. Det är mkt roligare ;) Nu ska jag få något i magen och byta om. Sen är det läxor och om jag har tid över så bloggar jag mer. Bilder från i helgen kmr ikväll när jag är hos P och har usbn, då kmr också den efterlängtade videobloggningen från  laserdome. Kul, eller ? Just nu är jag hos M. Så jag måste hinna med att packa grejrna också. Oj, plötsligt blev det mycket att hinna med på en timme. Tåget går klockan tjugo över fem och jag måste gå fem eftersom det är typ två kilometer till tågstationen. Jag vet, sjukt jobbigt. Men det går inga bussar dit så jag kmr i tid. Skitsamma. Den här måndagen blev det inte så långt inlägg, jag kan berätta mer om dagen senare. Den var dock inte så händelserik. Men ändå. Men nu måste jag faktist raska på lite här om jag ska hinna med allt !


´




..Och med dom orden så hoppas jag ni fattar att jag tänkte sussa Nu. - Skriver mer imorron.

Rubrik .

Tjena !
I förmiddgas var jag och mamma på brunch på hard rock . det var skitgott ! vi satt där i två och en halv timme ! från 11.30 till 14.00 . helt otroligt va gott det va där . hihi . bilder kommer, jag kan inte ladda över dom på mammas data, dels för att usbn inte är här, och dels för att hennes data är inte den bästa . så den blir trög om jag börjar lägga in bilder . efter hard rock så gick vi omkring i stan lite . sen klockan tre så tog vi tåget hemåt . vi kom hem ungefär klockan fyra, och sen dess har jag suttit bänkad framför den nya fridatidingen som har kommit . eller , det är typ ngt konstit med prenumerationen , så har fått köpa dom senaste numrena . nu har jag inget att göra . så jag tänkte kika in på shoppingsatjer , för skojs skull , och sen hoppas i duschen .
vad har ni gjort denna söndag ?

jag måste bara säga hur mycket jag saknar linnéa . ni kan läsa om hennes liv i indien, på www.indiskflicka.blogspot.com/ den är läsvärd nu när den är uppdaterad ingen ;) .

mumsig morgon !

godmorron !
igår var det en segdag för mig . jag kunde ha bloggat , men vad skulle jag blogga om lixom ? det fanns inget att göra. men jag pallrade mig bort till ica för att köpa grejer till semlor . så det blev min lilla sysselsättning . inte så jäättegoda . men dom smakade. jag hade en massa tid över också . så jag kikade in på bubblesoom.se , det är en shoppingsajt. inte för att jag brukar nätshoppa . men det är kul att kolla och få insperation. dom har sjukt mycket märkesvaror för låga priser . så om du gillar det så tkr jag defenitivt att du ska kika in där ! dom hade inte många skor heller , men topparna var snygga .
igår kväll så dissade vi melodifestivalen och satt och lyssnade på en massa disney låtar . asså gud vilka minnen som kommer . en massa barndomsminnen lixom . usch vad tiden ska flyga ! men iaf . dom låtar som jag har mest minnen av är typ "stranger like me" , sundtracket till tarzan och "go the distance" herkules , hihi . och sen ni vet lejonkungen ? "the circle og life" .


- go the distance

asså guud ! nej , nu byter jag samtalsämne ..
idag vaknade jag för , kanske en halvtimme sen . har klätt på mig nu. det blir ingen fotboll för mig idag. dels känne jag att jag blivit lite nersmittad - typ halsont och så - och sen så ska jag & mamma ( eventuellt bror med ) till hard rock café och äta en stor fet amerikansk söndagsbrunch. sen skulle vi vara nere i stan , jag funderar nämligen på att köpa en stor hoodtröja . ungefär som täby-tröjan jag har . för ja , den är så sliten . men seriöst . sånna tröjor är såå sköna !
det här visae sig bli värsta avslappningshelgen . men det behövdes efter den här häktiska veckan . nu ska jag ta vara på tiden och inte sitta framför datan, så vi hörs senare . mobilen är med .
hårdakramar

natti

aloha .
nu har jag gjort hemkunskapsläxan, vilket va pizza. gjorde två . en åt mig och en med anchovis åt mamma. min va för tjock och torr. och jag hata anchovis. så det blev inte mycket i min mage . men aja . jag var inte så värst hungrig ändå satt . helt sjukt vad trött jag har varit på senaste tiden. känns som att jag har gått och lagt mig halv nio typ varje dag och ändå varit stendöd nästa morron. ska typ kolla på ngn film snart . det verkar inte finnas så mkt bra på . så jag kanske sätter mig och lyssnar på thevoice med en kopp te eller ngt . vi vår se hur det blir . mer blogg blir det varjefall imorron .
men nu ; " I ♥ sleepy time ! " . haha , taras pyamas är så gullig (a) .

oh it's friday, im inlove.

tjenixen.
idag är det fredag .. som ni kanske redan har upptäckt ?
idag hade vi sovmorron . tills klockan kvart i nio. me love sleepingmornings! då började vi hursomhelst med engelska. kmr inte ihåg så mkt vad vi gjorde . inget särskilt typ. efter det var det dags för matte. det är sjukt jobbit . för jag har precis gjort klart kapitlet för geometri, och så ska vi ha prov på dom två kapitlerna innan geometri . suck ! aja . det är väl bara att bita ihop och plugga tills på torsdag ?
efter matte var det franska , och jag & tove blev klara med våran balla planch. nästa gång ska vi redovisa . senare på kören ( som var långtråkig och stökig ) så höll jag på med toves hår och fätade ocxh lite sånt , hela lektionen ! hih , hon typ somna . den älsklingen ! krm ihåg att helena va jobbig och vickade på stolen hela tiden. så skulle jag sparka till ett ben så stolen stod normalt igen . så sparkar jag från fel håll - smart som jag är - och välter helenas stol! alla vänder sig om och småskrattar . hihi , sry helena . men jag får väl förvänta mig hämd som vanligt . tss .. oftast är det just en hemsk hämd man åker på om man retar helena <3 (a) . nejdå . hon kmr säkert ha glömt det efter helgen .. eller , man kan ju alltid hoppas ? skitsamma .
lunchen va god , jag och tove satt och missbrukade kebaben . sen när vi skulle hämta mer . så sitter sanna, mikaela, anna och johanna ( typ dom .. har dåligt minne . tss ) och garvar åt oss . först fattar vi ingenting . sen kollar vi på vårt bord .. så har dom som städade i matsalen tagit bort våra brickor och ställt upp våra stolar ! haha . hursomhelst så var det dags för tråkig fysik efter den långa rasten . vi skulle lära oss tjuvkoppla glödlampor med hjälp av ett batteri och ngr sladdar. jag och oscar ägde !
efter fysiken så var det bild . sen när klockan slog fem över tre så fick vi sluta . jag och tara gick hem till julia . vi va där ngn timme sen kom taras mamma. jag och julia passade på att köra wii en liten stund innan jag skulle hem . och jag kom hem nyss för kanske tio minuter sen .
förresten så har min käre vän tara brutit båtbenet . som sitter i tummen typ. så hon gåt omkring med gips den stackarn . julia hade paxat att skriva på gipset först . men se upp tara . för jag är tvåa . hihi .
man kan ju undra vad som ska hända denna lama fredagskväll . jag ska baka pizza till hkn . sen blir det väl kanske ngn film eller så . vet ni nåt som går på tvn ? ska iaf kika in på tvidag och kolla.
vad ska ni göra en fredagskväll som denna ?
hårdakramar

home alone

tjatja!
nu har jag suttit framför datan sen förra inlägget och kollat bloggar. och mamma och bror har fortfarande inte kommit hem än ! hoppas dom hann hämta tulpanerna , annars ligger jag risigt till. vet ngn nåt bra program som går ikväll på tvapparaten? . hah , gammalt ord. jag tänkte faktist ha ngn mer tävling snart, eller kanske en frågestund i bloggen . vad tycker ni ?
men hursomhelst får ni fär tillfället nöja er med det här lilla minitestet (A) .

Jag är kortare än 160cm.[x]
Ibland tycker jag att jag är ful.[x]
Jag blir lätt brun.[ ]
Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.[ ]
Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.[ ]
Jag har en tatuering.[ ]
Jag har haft/har tandställning.[ ]
Jag har glasögon/linser.[ ]
En helt okänd person har sagt att jag är snygg.[x]

Jag har svurit åt mina föräldrar.[x] 
Jag har rymt hemifrån.[ ]
Jag har blivit utslängd hemifrån.[ ]
Mina biologiska föräldrar är ihop.[]
Jag har ett syskon som är under ett år gammal.[ ]
Jag vill ha barn nån dag. [x]
Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion [](använder aldrig uttrycket)
 Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.[]
Jag har pissat på mej av skratt.[x ]
Jag har gråtit av skratt.[x]
Jag har limmat fast min hand i något.[ x]


så . nu får ni nöja er för idag . nu kom mamma hem . så ska väl äta och sen försöka hitta på ngt.
hårdakramar

torsdag

tjolahopp!
nu är det en av mina lediga eftermiddagar . nej . fel svar . jag måste ut ikväll och sälja tulpaner. det är till fotbollen . mamma sa att hon kunde hämta dom vid viggbyholm på vägen hem . egentligen kunde jag ha hämtat  dom direkt efter skolan eftersom det ligger rätt så nära skolan . men man skulle hämta mellan 17-19 . vi slutade fyra , så jag pallade inte vänta en hel timme . jag är ensam hemma nu . men mamma och bror borde vara hemma ganska snart faktist . sebbe hade utvecklingssamtal . så dom skulle hämta tulpanerna efter det sen komma hem . och sebbes utvecklingssamtal slutade vid typ 16.30 om jag inte minns fel. men aja . imorse var första lektionen matte. sen so . vi skulle kollat klart på prinsen av egypten . men våran vikarie cepe-edwin trodde inte på oss . så han börja som vanligt skrika på oss att vi skulle förtsätta jobba med det vi höll på med . inte så smart , eftersom vi inte hade börjat med ngt nytt än . men jag satt ute i korridoren med erika, tove och mikaela. vi gjorde inte så mkt . erika satt och läste högt ur religionsboken . mysig liten sagostund . Tove mådde dåligt, så hon skulle åka hem . stackarn :( . hoppas hon blir kry imorron till våran franskapresentation. hursomhelst så var det dags för NO efter det . oscar ullberg lyckades bryta min stiftpenna i två delar!? haha . ifs var det ju bara plast .. men ändå . sen hade vi engelska . och vi såg på sista avsnittet av goal . det slutade bra faktist . och för att vara en skolfilm så är den skitbra ! .. till skillnad från clémontine. haha .. den är skitfejkad . till lunch blev det ngn thaisoppa och rester . jag åt nudlar och korv . inte favoriten. men det va gott . hörde att soppan typ smakande diskmedel . aja . efter lunch så var det svenska, samling, elevtid och till sist musik. på musiken fortsatte vi med latinoamerikansk musik . mina öron är helt döda för att det va så många instrument som försökte överrösta varran .
sen tog jag bussen hem . and .. guess what !? here I am ! ts .
iaf så gav Lena ifrån sig en aning humor idag . dels på lunchen ..
"Nämen andreas, ska du inte ta soppa?" ,
hahah . själv hade hon lassat upp en massa nudlar på tallriken och skippat soppan . så det va ironiskt . om man har lucyhumor dvs.
.. och sen så efter samlingen ..
"du jacob.. , jag har ehm .. ( sänker rösten) blivit strängare.."
haha ! okej , även om man inte har min humor så måste man ju näåstan erkänna att det va kul ! våran kära segismentor som aldrig kan bli arg!
hursomhelst hade jhag tänkt att spana in en massa bloggar nu . eftersom jag inte kunnat kolla på ett tag . har 125nya inlägg på bloggkoll som jag har missat, såg jag nu ... aja . bäst jag börjar läsa.
hårdakramar

'night

tjaba tjena hallå !
nu sitter jag här nyduchad och ska snart krypa ner . som vanligt har ögonen strejkat hela dagen . jobbit jobbit . men det får jag leva med . försöker sova så mycket jag kan . känns som om mitt liv just nu går ut på träning, skola och söms . sen självklart stressen att hinna med det . så somsagt måste jag börja prioritera det före bloggen . så nu tar jag bara bloggen som en rolig grej jag gör när jag känner för det . för tilfället iaf när all hast har lagt sig. så förvänta er inte så mycket mer än ett till två inlägg varje dag . varjefall . jag vet inte riktit vad jag ska skriva . skulle typ bara gå in på bloggen för att säga godnatt . och sen ändra bakgrunden . ska ta bort snöflingorna och bara ha svart för tillfället . en ny header fixas nog snart skulle jag tro. förmodligen med svart bakgrund den med . men ni får stå ut en aning mer (a) . måste göra ngr designer till en massa olika . dels nathalie som jag fick kontakt med , och sen om ngn som vann det på min tävling ville ha . så ska det också fixas . vet att hanna var intresserad . läs hennes blogg . den äger ;) . okej, ska vi säga godnatt nu eller ? då gör vi så . 
hårdakramar 


Lyckovecka ? - not really..

hejsan !
förlåt igen för att jag inte har bloggat. men lördag morron när jag skulle blogga så var nätverket urkopplat . det är min jäkla brosha som har ställt det så att det bara är hans data som funkar . skitsur ! men så kom jag hit till mamma i hopp om att kunna blogga igen . men nej . nätverkskabeln va sönder . visst är det min lyckovecka ? suck. men nu sitter jag här med ett nätverk som funkar. kom hem för en timme sen . han kanppt äta och fick stressa till bussen . och ... jag missade den . somsagt min lyckovecka . nästa buss går tolv över . kommer till grinden utanför svettis klockan 53 . så jag får skynda skynda . jag vet inte om jag hinner blogga när jag kommer hem eftersom jag prioriterar läxor i första hand. så jag skiver lite om dan nu . bara lite kort . på tekniken idag så gick det segt för mig och erijkis . fast nu är vi ikapp . men vi måste dit igen nästa vecka ett tag för att kapa ngr brädor till våran modell-friggebod . men en liten sleepingmorning blir det ändå . efter det så var det SO och vi kollade mer på Prinsen av egypten . den är bra för att va tecknad . och mycket roligare än att arbeta med religion . fast den har typ med religion att göra ändå satt . nu sloga klockan 16.01 . måste skyynda ! em hur som helst . sen hade vi franska . och förresten så har vi helena igen ! YEES ! hon ääger . jag och tove gör ett arbete om hur skolan i frankrike är . det går bra . vi började igår och ska redovisa på fredag . TAJT ! men vi skulle jobba imorron på elevtiden och göra färdigt det sista på våran planch. vi har nämliugen elevtid samtidigt . lunchen åts med tove. det ble fisk . inte så intessant .. men sen hade vi idrott . mitt i lektionen kmr vår danslärare in och säger att vi skulle ha dans . så vi dansade ist då .  men hennes pappa låg på hjärtsjukhuset . så hon va tvungen att gå . så vi fick sluta tidigare . suck , stackarn . sen hade vi svenska . vi hade typ bara tjugo minuter eftersom alla lärare hade friendsutbildning . och sem var det stressa stressa hem . men im here ! men nu måste jag faktist gå. vi hörs .
 - keep up the comments !
hårdakramar

RSS 2.0